Visualisatie en manifestatie, manifestatie van dromen, manifestatie van de ware zelf, manifestatie van de nieuwe wereld, manifestatie van de 5e dimensie

Blog door Vlada Lisinenko en Bas Kniest

manifestatie

Alle betekenisvolle verandering komt uit de verbeelding en werkt haar weg naar buiten. Verbeelding is veel belangrijker dan kennis. - Albert Einstein

 

Visualiseren en manifesteren is niet iets dat je opeens gaat doen of leren, we doen het eigenlijk altijd al. We kunnen ons er wel meer bewust van worden, zodat we bewuster worden van datgene wat we willen manifesteren. Dat het ook efficiënter en effectiever gebeurt.

vi·su·a·li·se·ren

zichtbaar of als beeld voorstelbaar maken

ma·ni·fes·te·ren

openbaren, bekendmaken

een betoging houden

zich manifesteren, zijn aanwezigheid laten blijken

Stel, dat je in wezen bewustzijn, gewaar zijn bent. Vormloos, eindeloos uitdijend. Je manifesteert je in een vooraf gevisualiseerde vorm. Een vorm waarmee je jezelf tijdens de eerste levensfasen zo identificeert, je ervaart afstand ten opzichte van anderen en hebt het gevoel dat omstandigheden je overkomen. Soms manifesteer je enigszins bewust, je maakt een puzzel, bouwt een kasteel van zand of blokken.

Op een dag sta je als volwassene voor de spiegel en ziet een frons op je voorhoofd. Tracht je die frons bij de spiegel glad te strijken? Of begin je zelf te lachen en zie je die frons verdwijnen?

 

Je kunt een probleem niet oplossen vanuit hetzelfde bewustzijn als dat van waaruit je het hebt gecreëerd. - Albert Einstein

 

Onze omgeving, omstandigheden en gedachten daarover zijn een weerspiegeling van de optelsom van alle gedachten en emoties in ons bewustzijn. We zijn ons gemiddeld voor slechts 5% bewust van wat we uitzenden. Je leven is precies zoals je hebt gewenst, bewust en onbewust. Wanneer je een radiofrequentie wilt ontvangen op 93FM, dan wordt het lastig ontvangen wanneer je jouw radio op 101AM.

manifestatie

Alles is energie. Dat wat je uitzendt trek je aan. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen iets wel of niet willen, dat waar je aandacht naartoe gaat trek je aan. Wil je overvloed manifesteren, visualiseer dan overvloed. En bijvoorbeeld niet minder schulden, je energie betreft dan immers dat van tekort aan overvloed. Dit is allemaal enigszins simplistisch geschetst. Moet je dan steeds voor 100% bewustzijn van wat je uitzendt? En kan dat?

We blijken te beschikken over een emotioneel richtingssysteem, waarnaar je kunt leren luisteren. Er zijn uitdrukkingen in onze taal die daarnaar verwijzen; je passie als gps van de ziel, je ogen als poorten van de ziel, je pijnappelklier als zetel van de ziel, de adem als voertuig van ziel, enzovoort. Door te leren werken met dit richtingssysteem, er meer opmerkzaam op te zijn, kun je leren je wensenmeer af te stemmen op je diepste weten, op wat er werkelijk wil gebeuren en gezegd wil worden. En ontdek je misschien wel of je een ziel hebt of bènt.

 

Daarom zeg ik jullie: alles waar jullie om vragen, geloof dat je het al ontvangen hebt, en je zult het krijgen 

(Marc. 11:24)