Beelddenkers

Workshop "Visuele BOOST"

Meer speelsheid en levendigheid in de structuur van de zakelijke flow brengen. De synergie tussen 2 uitersten creëren. En hoe ziet het dan eruit?

De wereld verandert en draait maar door! Het visuele speelt steeds meer rol in het dagelijkse communiceren: tussen jouw collega’s, tussen jou (als leider) en je team, naar buiten toe, met studenten etc.

Alles ontdekken en toepassen terwijl de tijd niet stilstaat.

Prikkel je mind, prikkel je fantasie en prik een moment in je agenda om daar eens zelf stil bij te staan en een frisse draai aan te brengen.

Tijdens een opleiding werkt men veel aan de specialisatie, inhoud en structuur. Communicatievaardigheden blijven vaak buiten beeld. In betere gevallen krijgen ze wel hun waardige aandacht. Bijvoorbeeld, via eigen ervaring in de praktijk en door verschillende oefeningen. Als deze vaardigheden natuurlijk aangelegd zijn, gaat het ook vanzelf. Zo niet, waar begin je aan?

Beleidsnotities! Jaarverslagen! Wat heeft het voor nut om hier zo veel tijd aan te besteden, als ze toch niet gelezen worden? Voor wie schrijf je ze? Juist! Voor mensen.

 

En wie heeft bedacht dat de mens een alle-informatie-verwerkende machine is? Zo is het ooit wereldwijd aangenomen tijdens de industriële revolutie. En het is nu flink aan het veranderen. Naar het nieuwe werken, naar de organische systemen.

De werkvloer baseert zich steeds minder op de hiërarchie en status, en steeds meer op de menselijke waarden, talenten en professionele vaardigheden. Ook de zakelijke taal doet aan deze transformatie mee! Je kunt jezelf niet lang meer tegen verzetten. Maar misschien is het niet zo eng. Wellicht vind je het prettig om met een paar simpele tools te beginnen aan deze grootschalige verandering.

Voor wie en waarom:

Teambuilding: Tijdens deze workshop leren we elkaar te begrijpen en een eigen boodschap op een creatieve manier over te brengen. Je wordt meteen nieuwsgierig gemaakt: hoe zou het nou aflopen?

Innovatief proces: Je krijgt er meerdere invalshoeken naar de materie van uit vraagstuk te kijken. De hele groep wordt in deze interactie meegenomen om er veel meer inzichten en oplossingen naar boven te halen.

Data en investering:

Op aanvraag.

Ontdek ook de BraininBox:

Deze tool kan los en binnen de Visuele Boost ingezet worden. Nog meer innovatie!

Reacties van deelnemers andere workshops:

“Bedankt voor deze verrassing en inspirerende manier van coachen met een fijne groep mensen in een mooie locatie. Het geeft mij weer handvaten om weer verder stappen te nemen!”

"Hartelijk dank voor een kijkje in de wereld van visualisatie. Wat een mooie manier om bewust te worden van processen die op onderbewust niveau spelen. Ik ben mij bewust geworden van iets dat voor mij heel waardevol is voor de toekomst. Dank daarvoor."

"Dat was een bijzondere avond, Vlada. Nu, drie dagen later, voel ik nog steeds wat er is open gezet. Dank je wel!"

 

"Het was boeiend en leuk om te doen. Het heeft me gestimuleerd om op een andere manier te denken, te kijken en input te verkrijgen voor dilemma's met betrekking tot mijn werk!"

"...Ik ben écht waar een erg nuchter persoon...en het is voor een ander niet makkelijk om echt bij mijn gevoel te komen.
Vlada, je hebt in één workshop 10 bakjes met ballast naar buiten gekieperd en ik weet wat te doen.
Je hebt me diep geraakt. 'Het is zoals het is', zeg je. Maar dan veel mooier. Met jouw geloofwaardigheid breek je overal doorheen."

"Inspirerend, boeiend en leerzaam! Vlada weet je op de juiste plek te 'raken'."

“We hebben Vlada ervaren als een enthousiaste trainer, die op een frisse manier het vuur in je losmaakt. Ze combineert haar creativiteit met de passie een ondernemer te laten ervaren hoe het anders kan.”

"...Het knappe aan dit alles is, is dat de workshop met meerdere mensen was. En dat Vlada niets invult, maar jezelf je eigen oplossingen laat bedenken."