Visualisatie & Manifestatie

Exclusieve masterclass

(i.s.m. Bas Kniest)

Wellicht is de wet van aantrekkingskracht, visualiseren en manifesteren nieuw voor je. Of misschien zoek je verdieping.

Bas Kniest en Vlada Lisinenko laten je tijdens de Masterclass Visualiseren & Manifesteren meer over dit bijzondere onderwerp zien èn ervaren.

Leren we je in deze workshop je gewenste doelen te ontdekken, te visualiseren en te manifesteren? Ja, dat doen we. En tegelijkertijd is dat wat ons betreft niet het einddoel. Het brengt je meer bewustzijn over wie je bent en wat je hier werkelijk komt doen. Maak kennis met ons tijdens een unieke, exclusieve (maximaal 40 personen) en inspirerende masterclass visualiseren en manifesteren.

Het programma bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van kennis en wetenschap, voelen en ervarend leren. Tijdens het programma leer je aan te komen in het moment, het Nu, van waaruit je de gewenste intentie voor jezelf kunt zetten. Uit het coachprogramma komen onder andere het oceaanmodel en de formule voor manifestatie aan bod, tevens ervaar je de kracht van adem en affirmeren. Wij schenken ook veel aandacht aan de visualisatie. Je ontdekt de kracht daarvan om in contact met jouw onderbewuste te komen.

Of je nu op zoek bent naar verwezenlijking op het gebied van (zelf)acceptatie, compassie, werk, relaties of andere grote en kleine thema’s in je leven, stilstaan bij wat er werkelijk wil gebeuren blijkt voor velen het grootste geschenk dat ze zichzelf kunnen geven.

Aan het eind van de dag heb je verschillende technieken in handen om je gewenste leven te ont-dekken, van belemmeringen te ont-doen en te manifest-eren. Je weet dan ook hoe van een averechts naar een optimaal klimaat voor creatie en manifestatie te bewegen.

Alle betekenisvolle verandering komt uit de verbeelding en werkt haar weg naar buiten. Verbeelding is veel belangrijker dan kennis. 

- Albert Einstein

Op aanvraag.

Bas Kniest

"Ergens zijn we gaan geloven dat geluk buiten onszelf ligt en nagejaagd moet worden. Tijdens een ommekeer (’94) vond ik de sleutel tot geluk juist in mijzelf. Daarom heb ik er mijn werk van gemaakt mensen te leren die sleutel ook zelf te vinden."

- Bas Kniest

VladaVisuals_Vlada

"Ik verdiep mij al jaren in het fenomeen ‘visualisatie’ en werk vanuit de overtuiging dat je in alles en iedereen een schat kunt vinden als je durft je open te stellen, je over te geven aan het creatieproces, o.a. door het visualiseren."

- Vlada Lisinenko

Reacties van deelnemers andere workshops:

“Bedankt voor deze verrassing en inspirerende manier van coachen met een fijne groep mensen in een mooie locatie. Het geeft mij weer handvaten om weer verder stappen te nemen!”

"Hartelijk dank voor een kijkje in de wereld van visualisatie. Wat een mooie manier om bewust te worden van processen die op onderbewust niveau spelen. Ik ben mij bewust geworden van iets dat voor mij heel waardevol is voor de toekomst. Dank daarvoor."

"Dat was een bijzondere avond, Vlada. Nu, drie dagen later, voel ik nog steeds wat er is open gezet. Dank je wel!"

 

"Het was boeiend en leuk om te doen. Het heeft me gestimuleerd om op een andere manier te denken, te kijken en input te verkrijgen voor dilemma's met betrekking tot mijn werk!"

"...Ik ben écht waar een erg nuchter persoon...en het is voor een ander niet makkelijk om echt bij mijn gevoel te komen.
Vlada, je hebt in één workshop 10 bakjes met ballast naar buiten gekieperd en ik weet wat te doen.
Je hebt me diep geraakt. 'Het is zoals het is', zeg je. Maar dan veel mooier. Met jouw geloofwaardigheid breek je overal doorheen."

"Inspirerend, boeiend en leerzaam! Vlada weet je op de juiste plek te 'raken'."

“We hebben Vlada ervaren als een enthousiaste trainer, die op een frisse manier het vuur in je losmaakt. Ze combineert haar creativiteit met de passie een ondernemer te laten ervaren hoe het anders kan.”

"...Het knappe aan dit alles is, is dat de workshop met meerdere mensen was. En dat Vlada niets invult, maar jezelf je eigen oplossingen laat bedenken."