Visualisatie & Manifestatie

Exclusieve masterclass

Wellicht is de wet van aantrekkingskracht, visualiseren en manifesteren nieuw voor je. Of misschien zoek je verdieping.

Vlada Lisinenko laat je tijdens de Masterclass Visualiseren & Manifesteren meer over dit bijzondere onderwerp zien èn ervaren.

Leren we je in deze workshop je gewenste doelen te ontdekken, te visualiseren en te manifesteren? Ja, dat doen we. En tegelijkertijd is dat wat ons betreft niet het einddoel. Het brengt je meer bewustzijn over wie je bent en wat je hier werkelijk komt doen. Maak kennis met ons tijdens een unieke, exclusieve (maximaal 40 personen) en inspirerende masterclass visualiseren en manifesteren.

Het programma bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van kennis en wetenschap, voelen en ervarend leren. Tijdens het programma leer je aan te komen in het moment, het Nu, van waaruit je de gewenste intentie voor jezelf kunt zetten. Uit het coachprogramma ervaar je de kracht van adem en affirmeren. Wij schenken ook veel aandacht aan de visualisatie. Je ontdekt de kracht daarvan om in contact met jouw onderbewuste te komen.

Of je nu op zoek bent naar verwezenlijking op het gebied van (zelf)acceptatie, compassie, werk, relaties of andere grote en kleine thema’s in je leven, stilstaan bij wat er werkelijk wil gebeuren blijkt voor velen het grootste geschenk dat ze zichzelf kunnen geven.

Aan het eind van de dag heb je verschillende technieken in handen om je gewenste leven te ont-dekken, van belemmeringen te ont-doen en te manifest-eren. Je weet dan ook hoe van een averechts naar een optimaal klimaat voor creatie en manifestatie te bewegen.

Alle betekenisvolle verandering komt uit de verbeelding en werkt haar weg naar buiten. Verbeelding is veel belangrijker dan kennis. 

- Albert Einstein

Op aanvraag.

VladaVisuals_Vlada

"Ik verdiep mij al jaren in het fenomeen ‘visualisatie’ en werk vanuit de overtuiging dat je in alles en iedereen een schat kunt vinden als je durft je open te stellen, je over te geven aan het creatieproces, o.a. door het visualiseren."

- Vlada Lisinenko