Training: "Van wens naar vervulling"

Misschien herken je dit… Je hebt een terugkerende drang om iets te veranderen. Alleen je krijgt je vinger maar niet op het 'wat'. Misschien kun of durf je daardoor geen grote (of zelfs kleine) beslissingen te nemen. Dit knagende gevoel wil jou zeggen dat je een schat aan mogelijkheden hebt, die nu nog verborgen is.

Deze training helpt je zicht te krijgen op die mogelijkheden. De geleide-visualisatie-oefeningen geven je de antwoorden en de richting die je nodig hebt om stappen te nemen waar jij echt verder mee komt.

Binnen je team werk je of samen aan een kernvraag, of individueel, afhankelijk van jouw projecttaak.

Doel van de training

De training maakt jouw verborgen potentieel zichtbaar en helpt je bij het uitwerken van de praktische stappen naar realisatie. Je maakt (opnieuw) contact met je passie en je oorsprong (of die van je team/bedrijf). Waar word je écht enthousiast van en wat maakt jou uniek? Vanuit dat contact leer je hoe je jouw persoonlijke kracht kunt aanspreken, zichtbaar kunt maken en kunt activeren.

Weetje

Ons onbewuste stuurt (met een verwerkingscapaciteit die ongeveer 200.000 keer zo groot is als die van het bewustzijn) ons gedrag, ons denken en onze gevoelens. -

Prof. dr. A.J. Dijksterhuis

De kracht van visualisatie

Visualisatie helpt je om langs angst en twijfel te kijken. Het leidt je weg van eventuele ingesleten paden en patronen waar je misschien helemaal niet gelukkig en succesvol van wordt. Het helpt je jouw onderbewuste mee te laten spreken in het kiezen van de juiste richting. En als je weet dat veel wijsheid in dat onderbewuste is opgeslagen, dan begrijp je waarom VladaVisuals deze bron graag samen met jou raadpleegt en inzet.

Om je dit voor te stellen: denk aan een topsporter, die een medaille voor zijn land wil krijgen. Daarvoor traint hij niet alleen zijn spieren en snelheid, maar werkt ook aan zijn onderbewuste. Hier legt hij de juiste verbindingen voor een 'alles is mogelijk'-instelling. Met de juiste focus en coaching gaat hij daarnaartoe en is hij daar al, nog voor hij zich fysiek naar die plek verplaatst heeft.

Voor wie?

 • Managers die een verandering in of met hun team willen inzetten en waarmaken
 • Ondernemers die van richting willen veranderen
 • Startende ondernemers die focus willen aanbrengen
 • Leiders die voor een grote beslissing staan
 • Werkzoekenden die de juiste carrièrestap willen maken
 • Werknemers die meer voldoening uit hun werk willen halen

Met deze training boor je de grote bron van verborgen potentieel aan. 

In jezelf, in je team, in je bedrijf.

Praktische informatie

 • de training bestaat uit 5 sessies - 5 dagdelen
 • data en tijd: 2-wekelijks, in overleg
 • aantal deelnemers: vanaf 6 personen (bij een kleinere team - informeer naar de voorwaarden)
 • huiswerkopdrachten/ oefeningen tussen de sessies
 • er is geen voorkennis vereist
 • op een inspirerende lokatie, gebonden aan de plek van jouw vestiging, in overleg

 Extra opties

Coaching+:

Heb je gedurende deze training behoefte aan meer verdieping rond jouw vraagstuk, dan kunnen wij aan het begin van (of tijdens) het programma een traject samenstellen, waar persoonlijke begeleiding wenselijk is. Informeer naar deze mogelijkheid.

Presentatie Visual:

Is de uitkomst van deze training een visie van jouw bedrijf/ organisatie/ team? En wil je dit met trots presenteren/ op en opvallende plek binnen jouw pand op de muur ophangen etc.?

Of ben je een manager/leider en wil je het uiteindelijke doel aan jouw team presenteren?

Ik help jou dan om een visual te maken om jouw verhaal helder over te brengen. Informeer naar deze mogelijkheid.

Kosten voor deze training

Prijs in overleg, na bepaling van het traject.

VladaVisuals

Over Vlada

Vlada verdiept zich al jaren in het fenomeen ‘visualisatie’ en past het in de praktijk op verschillende manieren toe. Ze laat de kracht van de visualisatie zich steeds bewijzen bij de persoonlijke ontwikkeling en ook in de praktische informatieoverdracht. Door deze combinatie kan zij als geen ander de weg van wens naar vervulling blootleggen.

Vlada werkt vanuit de overtuiging dat je in alles en iedereen een schat kunt vinden als je durft je open te stellen, je over te geven aan het creatieproces, o.a. door het visualiseren. Haar ervaring met het creatieproces biedt jou als deelnemer de houvast om je wensen te realiseren.

Alles wat je daarin tegenkomt heeft een reden en biedt een opening naar de volgende stap. Nieuwsgierigheid, twijfel, angst, weerstand, verwondering, opluchting, blijdschap. Het hoort er allemaal bij.

Met het ontwikkelen van vaardigheden als ontdekken, aangaan, loslaten, tevreden zijn, doorzetten en afronden krijgt elke wens, of dat nou een levenswerk of een kunstwerk is, vorm en betekenis.

“Vlada doet met haar visuals een beroep op de innerlijke sleutel die toegang kan geven tot een volgend niveau. De uitkomst is telkens weer verrassend en heeft mij meermalen diep geraakt en tot verder uitdiepen aangezet.”

“Vlada is heel goed om bij jezelf een aantal onbekende puzzelstukjes zichtbaar te krijgen. Althans dat heeft zij bij mij gedaan tijdens een recent coaching traject. En van daaruit ontvouwt zich dan een breder beeld van jezelf. Hierbij komt haar visual 'Beeldreflectie' volkomen tot haar recht. Vlada geeft je een heel goede drive en inspireert ze je bij het vinden en ontdekken van die puzzelstukjes. Velen kennen hun eigen plaatje niet en blijven hangen in loshangende en incomplete puzzelstukjes. Immers een completere puzzel van jezelf krijgen dat is niet velen meegegeven en bij mij al helemaal niet. Er zullen zeker nog stukjes bijkomen. De gesprekken met Vlada waren voor mij heel waardevol. En voor een zeer rationeel acterend heerschap zegt dat wel iets.”

"Ik volg al enige tijd een bijzonder waardevol coachingstraject bij Vlada. Met haar rustgevende stem weet ze bij mij de juiste snaren te raken.

Vlada helpt mij ook om vastgeroeste patronen te doorbreken. Ik stap meer en meer uit mijn oude comfortzone en kom langzaam, maar zeker in mijn nieuwe en energiekere 'systeem'. Daar is iedereen bij gebaat: in de eerste plaats ikzelf, en daarnaast mijn directe omgeving, binnen zowel persoonlijke als zakelijke kringen."

"Ik heb ingetekend voor de workshop zonder enige verwachting, doel of probleem. Doorgaans ben ik een opgeruimd mens en mij gebeurt niets. Tot de workshop startte... 

Wat in deze workshop begint met een verbroken relatie eindigt met aandacht, liefde en tijd voor jezelf. En ik weet ook al hoe, ik heb het zelf getekend!

Het knappe aan dit alles is, is dat de workshop met meerdere mensen was. En dat Vlada niets invult, maar jezelf je eigen oplossingen laat bedenken."

"Ik moet zeggen dat ik sceptisch was. En wat gebeurde? Vlada liet mij stilstaan, door verschillende verdiepende vragen te stellen, bij wat we noemen 'mijn droom'.

Door deze in beelden en daarna in woorden vorm te geven, en ook in een tekening, is er iets losgemaakt en verder op gang gekomen wat mij meer en dieper bewust heeft gemaakt van wat ik als mijn roeping ervaar, mijn missie. Mijn taak, licht, mijn bijdrage voor de wereld. Het hierbij weer en met haar begeleiding stil staan, heeft veel verdiept en in beweging gebracht. Een nieuwe impuls."

“We hebben Vlada ervaren als een enthousiaste trainer, die op een frisse manier het vuur in je losmaakt.

Ze combineert haar creativiteit met de passie een ondernemer te laten ervaren hoe het anders kan.”