Trainingen Beeldreflectie en Zelf-expressie

op inschrijving

ondernemers, particulieren, leiders, managers.
op uitnodiging
incorporate (ontwikkelings- en innovatieve processen, brainstorm, studiedagen, interne communicatie, bijscholing).

Alle onderstaande trainingen heeft Vlada Lisinenko zorgvuldig, parel voor parel, vooral gedurende afgelopen 10 jaar ontwikkeld en blijft continu (door)ontwikkelen en realiseren.

Het is haar missie om de innovatie in de wereld te bevorderen en te stimuleren; mensen inspireren tot de ontdekking en benadering van hun onbenut potentieel. Er is geen plan B, dan de wereld op een duurzame en liefdevolle manier te herstellen.

Haar Methode Beeldreflectie is een waardevolle tool om een traject sneller en makkelijker tot een succes te brengen. Zij draagt graag haar kennis via de training over om een boost aan de innovatieve initiatieven en organisaties te geven.

Alles begint met de bewustwording, en kleine stappen kunnen van een grote betekenis voor de toekomst zijn. De authentieke Zelf-expressie ziet Vlada als een sleutel tot de persoonlijke en spirituele ontwikkeling, aldus tot de verborgen schat die men al bezit.

Trainingen zijn:

Innovatief - en innovatie-bevorderend.

Intuïtief en Transformatief - op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel, en multidimensional, vanuit het kwantumveld en vanuit de onvoorwaardelijke liefde.

En bovenal speels, verrassend en motiverend.

Je kunt deze trainingen volgen los of naast een Mettamorfose-traject (binnen een groep of individueel).

Bij vragen en om erachter te komen welk traject het beste bij jou past kun je een intakegesprek inplannen:

Agenda:


Banner_trainingen