Zelf-expressie training-miniretraite

 

“Feel it. See it. Believe it. Express it.”

– Vlada Lisinenko

Transformatieve training naar Zelf-Expressie

“Hier mag Alles samenkomen om jouw parel naar boven te brengen en te laten schijnen.”

– Vlada

Stap voor stap, maak je contact met jouw intuïtie, je onderbewuste, kom je in de scheppende flow en geniet van de heerlijke authentieke expressie.

 

1-daagse training/retraite 

(25 november, en/of 27 januari, 3 maart)

Hoe waardevol is het als je:

– bepaalde principes/ het ritme van de flow herkent en goed naar jezelf en jouw lichaam kan luisteren;

– voelt, wanneer je de stilte mag nemen om alles op zijn plek te laten zakken of vallen;

– iets loslaat, iets transformeert wat op dat moment voor jou gunstig is;

– als je de scheppende flow nooit eerder meegemaakt hebt en het nu mag ontdekken;

– als je dit vaker gekend hebt en door de loop van het leven vergeten hebt en het jezelf nu gunt te herinneren;

– en dan als de belangrijkste, geniet van de heerlijke expressie die in deze energie gaat ontstaan!! 🙂

 

Komt letterlijk en figuurlijk in de verstilling en de beweging en weet/ leer hoe je het zelf kunt doen. DAAR gaat het om.

 

3-daagse retraite (van 17 tot 19 mei, De Rosse, Bathmen, informatie volgt).

5-daagse retraite (in het najaar, Terra Nova, Frankrijk, informatie volgt).


Aanmelden voor de training

1-daagse training/retraite 

27 januari en/of 3 maart 2019

Je investering:

€ 150,00, excl. btw, incl. het materiaal, koffie/thee, een vegetarische lunch (je mag altijd iets meenemen wat je zelf lekker vindt en om het samen te delen, of als je een specifieke dieet hebt).

Praktisch:

Het is handig om de makkelijke loszittende kleding te gebruiken (evt. ter plekke omkleden); neem een meditatiekussen en evt. een dekentje mee

Wil je met deze training de optimale werking bereiken, is het aan te raden om de dag daarvoor zo mogelijk in rust (evt. in de natuur) door te brengen en geen alcohol te nuttigen.

Locatie en tijd:

10.00 – 17.00 uur (aanvang om 9.30 uur, wees op tijd)

De Rosse b.v.
Blankenadijk 2
7437 PP Bathmen


Aanmelden voor de training

3-daagse retraite (17 – 19 mei 2019, De Rosse, Bathmen, informatie volgt).

5-daagse retraite (in het najaar 2019, Terra Nova Centrum, Frankrijk).

Droom in Beeld
Zelfexpressie

Alle trainingen vanuit de Zelf-expressie


Naar de trainingen

“Vlada heeft me begeleid in een proces van heling. Via de Altazar Rossiter methode en hypnose ben ik bij een diep stuk onveiligheid gekomen en heb ik contact kunnen maken met een angstig kinddeel in mezelf dat zich niet gezien of gehoord voelde.

Een heel bijzondere ervaring waar het ging om overgave van angst en overgave aan het proces. Vlada zag dat ik daar tegenaan liep en heeft me er doorheen geholpen. Heel fijn en diep dankbaar voor de “space holding” die ze heeft gedaan zodat ik me veilig voelde om dieper te zakken.

Ik heb nu dat kinddeel in mezelf ontvangen en geïntegreerd zodat de angst die er zat opgelost is. Heel bijzonder om contact met mezelf en mijn moeder te maken tijdens de hypnose en er achter te komen wat er gebeurd is.

Ik voel me completer en krachtiger nu dat kinddeel geïntegreerd is en me niet meer saboteert. Heel fijn, diep dankbaar!

Enorm bedankt Vlada voor deze sessie, ik ga nu “echt” integreren en de komende tijd voelen en ervaren wat het met me heeft gedaan.”

– Wilbrand Schothuis

“.. Wat me het meest bij blijft, is je rust! Dat straal je uit. Je bent laagdrempelig en weet op creatieve wijze inzichten te geven”.

“Twee weken geleden heb ik een sessie van Vlada ontvangen volgens de Althazar Rossiter methode. Het heeft een aardige impact gehad en de inzichten en momenten van realisatie zijn er heel wat geweest. Mijn systeem is aan het bijkomen van deze upgrade… Verdiepend en verhelderend en helend. In deze tijden waarin zo ontzettend veel word uitgewerkt een blessing.”

– Diana Terlingen

“Ik volg al enige tijd een bijzonder waardevol coachingstraject bij Vlada. Met haar rustgevende stem weet ze bij mij de juiste snaren te raken. 

Vlada helpt mij ook om vastgeroeste patronen te doorbreken. Ik stap meer en meer uit mijn oude comfortzone en kom langzaam, maar zeker in mijn nieuwe en energiekere ‘systeem’. Daar is iedereen bij gebaat: in de eerste plaats ikzelf, en daarnaast mijn directe omgeving, binnen zowel persoonlijke als zakelijke kringen.”

“Ik moet zeggen dat ik sceptisch was. En wat gebeurde? Vlada liet mij stilstaan, door verschillende verdiepende vragen te stellen, bij wat we noemen ‘mijn droom’. 

Door deze in beelden en daarna in woorden vorm te geven, en ook in een tekening, is er iets losgemaakt en verder op gang gekomen wat mij meer en dieper bewust heeft gemaakt van wat ik als mijn roeping ervaar, mijn missie. Mijn taak, licht, mijn bijdrage voor de wereld. Het hierbij weer en met haar begeleiding stil staan, heeft veel verdiept en in beweging gebracht. Een nieuwe impuls.”

– Wietse Siebenga

“Vlada is heel goed om bij jezelf een aantal onbekende puzzelstukjes zichtbaar te krijgen. Althans dat heeft zij bij mij gedaan tijdens een recent coaching traject. En van daaruit ontvouwt zich dan een breder beeld van jezelf. Hierbij komt haar visual ‘Beeldreflectie’ volkomen tot haar recht. Vlada geeft je een heel goede drive en inspireert ze je bij het vinden en ontdekken van die puzzelstukjes. Velen kennen hun eigen plaatje niet en blijven hangen in loshangende en incomplete puzzelstukjes. Immers een completere puzzel van jezelf krijgen dat is niet velen meegegeven en bij mij al helemaal niet. Er zullen zeker nog stukjes bijkomen. De gesprekken met Vlada waren voor mij heel waardevol. En voor een zeer rationeel acterend heerschap zegt dat wel iets.”

– Pieter Muller

“Vlada doet met haar visualisatie een beroep op de innerlijke sleutel die toegang kan geven tot een volgend niveau. De uitkomst is telkens weer verrassend en heeft mij meermalen diep geraakt en tot verder uitdiepen aangezet.”


Graag ‘live’ kennis maken