"Feel it. See it. Believe it. Express it."

- Vlada Lisinenko

Transformatieve training naar Zelf-Expressie

“Hier mag Alles samenkomen om jouw parel naar boven te brengen en te laten schijnen."

- Vlada

Stap voor stap, maak je contact met jouw intuïtie, je onderbewuste, kom je in de scheppende flow en geniet van de heerlijke authentieke expressie.

1-daagse training/retraite, 7 juli 2019

Hoe waardevol is het als je:

- bepaalde principes/ het ritme van de flow herkent en goed naar jezelf en jouw lichaam kan luisteren;

- voelt, wanneer je de stilte mag nemen om alles op zijn plek te laten zakken of vallen;

- iets loslaat, iets transformeert wat op dat moment voor jou gunstig is;

- als je de scheppende flow nooit eerder meegemaakt hebt en het nu mag ontdekken;

- als je dit vaker gekend hebt en door de loop van het leven vergeten hebt en het jezelf nu gunt te herinneren;

- en dan als de belangrijkste, geniet van de heerlijke expressie die in deze energie gaat ontstaan!! 🙂

Kom letterlijk en figuurlijk in verstilling en beweging en weet/ leer hoe je het zelf kunt creëren.

DAAR gaat het om.

1-daagse training, deel 2. EMOTIES, 28 juli 2019

Banner_Emoties

Hoe zou het zijn om vol-ledig te kunnen leven?

Dat je ledematen steeds meer vrijheid, souplesse en plezier gaan tonen. Dat jouw hele wezen dat uitstraalt. Dat je steeds intenser ervaringen aan kan gaan, vanuit de overgave, vanuit meer vertrouwen op het proces en daar van uit steeds meer in jouw innerlijke kracht gaan wortelen.
 
En praktisch...
Dat je vol-lediger je projecten zou aangaan, met meer creativiteit, meer vrijgekomen passie, (op)nieuw-ontdekte talenten, plezier. Dat je meer kan realiseren en meer omgeving daarmee kan betrekken.

Data:

1-daagse training, deel2, EMOTIES
- 28 juli, 27 november.
- 7 juli, 26 oktober.

Zelf-expressie retraitedag op 12 mei 2019, impressie

Zelf-expressie retraitedag, november 2018, impressie

1-daagse training/retraite op 7 juli

Investering:

€ 150,00, excl. btw, incl. het materiaal, koffie/thee, een vegetarische lunch (je mag altijd iets meenemen wat je zelf lekker vindt en om het samen te delen, of als je een specifieke dieet hebt).

Praktisch:

Het is handig om de makkelijke loszittende kleding te gebruiken (evt. ter plekke omkleden); neem een meditatiekussen en evt. een dekentje mee.

Wil je met deze training de optimale werking bereiken, is het aan te raden om de dag daarvoor zo mogelijk in rust (evt. in de natuur) door te brengen en geen alcohol te nuttigen.

Locatie en tijd:

Lokatie wordt later bekend gemaakt.

10.00 - 17.00 uur (aanvang om 9.30 uur, wees op tijd)

“Ik vond het een heel bijzondere dag. Ik vond het heel waardevol om aandacht te hebben voor de verschillende gedachten die door mijn hoofd gaan en hier goed de tijd voor te nemen. ... Jij hebt mij hierbij als gids op een heel prettige manier begeleid en mij de tools gegeven om mijn gedachten en gevoelens te beschrijven of op een andere manier vorm te geven.”

- Diederik Haveman

“Ik heb geleerd dat je/ik vooral mijn gevoel mag volgen, uit je hoofd in je lijf, want daar zit je passie. Vlada heeft de dag rustig begeleid met goede aanwijzingen. De ademoefeningen waren fijn om helemaal in je lijf te zaken en te gronden.

Het schilderen/expressie vond ik heerlijk. Vanuit mijn gevoel uiting geven is nieuw, maar wel heel mooi om te doen. Smaakt naar meer.”

- Angela Lauwers

“Deze dag heeft mij bestendigheid van de rust in mij gegeven. Dat waar ik al lang naar toe werk werd heel duidelijk door de geleide meditaties.

Briljant deze dag inclusief het resultaat door de onrust heen.”

- Bram van Putten

“Ik mocht bij de pilot aanwezig zijn en Vlada kan je als geen ander naar je creative deel brengen en jezelf laten verrassen! Echt een aanrader!”

- Fons Aranda

“Ik kon de doorbraak ervaren - vanuit het in het hoofd vastzitten naar de flow - en, verrassend genoeg, de kunstenaar in mijzelf ontdekken. Nooit eerder geschilderd!”

Zelfexpressie

Ook te volgen als een onderdeel van een Zelf-expressie-traject:

Stap 1. Ontdek je authentieke kracht (volg deze link)

Bewust worden met jouw authentieke zelf, een of meerdere krachten, die op dit moment van waarde zijn in jouw realisatie. Op een praktische manier kennis maken met de Visualisatie.

Stap 2. Van Droom naar Manifestatie

Bewust worden met jouw droom, een sterke(re) verbinding leggen met jouw intentie, leren visualiseren, affirmeren, manifesteren, een goede basis/ grond maken voor de realisatie van jouw droom.

Stap 3. Training/ miniretraite Zelf-expressie (huidige training)

Een duik nemen naar jouw authentieke zelf-expressie, bewust worden met de stukken die jou niet meer dienen en ze op een speciale wijze transformeren, de nodige ingrediënten ophalen voor je creatie van jouw flow, waar alles mogelijk is, daarvan genieten. Van jouw ware beweging, je ware adem, je ware zelf.

Stap 4. Meerdaagse retraite Zelf-expressie

Verdieping op de 1daagse training, meer tijd en aandacht voor de transformatie, benadering van meerdere dimensies die de transformatie en de creatie van de flow mogelijk maken, nog meer oefenen om het onderbewuste te openen, patronen inzichtelijk maken en doorbreken. Ieder zijn eigen proces en zijn eigen diepte die zich op dat moment kan bieden.