"Feel it. See it. Believe it. Express it."

- Vlada Lisinenko

Transformatieve training naar Zelf-Expressie

Deel 2. Emoties

“Hier mag Alles samenkomen om jouw parel naar boven te brengen en te laten schijnen."

- Vlada Lisinenko

Stap voor stap, maak je contact met jouw intuïtie, je onderbewuste, kom je in de scheppende flow en geniet van de heerlijke authentieke expressie.

Emoties

Hoe zou het zijn om vol-ledig te kunnen leven?

Dat je ledematen steeds meer vrijheid, souplesse en plezier gaan tonen. Dat jouw hele wezen dat uitstraalt. Dat je steeds intenser ervaringen aan kan gaan, vanuit de overgave, vanuit meer vertrouwen op het proces en daar van uit steeds meer in jouw innerlijke kracht gaan wortelen.
 

En toegepast tot het dagelijkse leven

Deze training stimuleert jou om je projecten vol-lediger aan te kunnen gaan, met meer creativiteit, meer vrijgekomen passie, (op)nieuw-ontdekte talenten, plezier. Helpt jou om meer potentie te openen om meer te kunnen realiseren om dan meer in staat te zijn om jouw omgeving in de positieve ontwikkelingen te kunnen betrekken.

Data:

Data en lokatie worden bekend gemaakt zodra de groep gevormd is (via de datumprikker).

Het is aan te raden om er meerdere delen van deze training te ervaren. Bovendien is er geen enkele training dezelfde. Iedere keer benader je dat vraagstuk, dat op dat moment speelt.

 

Te combineren met Deel 1  (de link naar de beschrijving ervan vind je onderaan dit event).

Investering:

€ 150,00, excl. btw, incl. het materiaal, koffie/thee, een vegetarische lunch. Bij een specifiek dieet geef het bij de aanmelding door.

Praktisch:

Neem deze keer een (draagbaar) muziekinstrument mee. 

Mocht je het niet hebben, denk dan bijvoorbeeld aan een pan en twee houten lepels 😉 Mocht je er meerdere mee kunnen nemen, graag. Er is btw een piano aanwezig.

Het is handig om makkelijke loszittende kleding te gebruiken (evt. ter plekke omkleden).

Wil je met deze training de optimale werking bereiken, is het dan aan te raden om de dag daarvoor zo mogelijk in rust (evt. in de natuur) door te brengen en geen alcohol te nuttigen.

Locatie en tijd:

Data en lokatie worden bekend gemaakt zodra de groep gevormd is (via de datumprikker).

Wat houdt het DEEL 1 in?

Via deze link vind je een beschrijving over de voorafgaande dag en over de complete training.

De volgorde van jouw deelname speelt geen grote rol in de opname van dit programma.

Informatie over de 2daagse retraite volgt.

Zelfexpressie

Impressie voorgaande events

Douwe

“Een bijzondere en fijne dag wat begon met een introductie waarvan ik later op de dag de werkelijke uitkomst zou zien. Aan de hand van ademhalingsoefeningen en geleide visualisaties heb ik verder inzicht gekregen in aanwezige blokkades waar ik door het schilderen uiting aan kon geven. In de middag werd ik geconfronteerd met negatieve emoties waar Vlada mij op haar manier goed mee heeft geholpen waardoor ik de dag opgelucht kon afsluiten en ik weer een stap heb kunnen zetten in mijn ontwikkeling. Dank Vlada voor deze dag en je inspiratie.

- Douwe

Angela

“Ik heb geleerd dat je/ik vooral mijn gevoel mag volgen, uit je hoofd in je lijf, want daar zit je passie. Vlada heeft de dag rustig begeleid met goede aanwijzingen. De ademoefeningen waren fijn om helemaal in je lijf te zaken en te gronden.

Het schilderen/expressie vond ik heerlijk. Vanuit mijn gevoel uiting geven is nieuw, maar wel heel mooi om te doen. Smaakt naar meer.”

- Angela Lauwers

Bram

“Deze dag heeft mij bestendigheid van de rust in mij gegeven. Dat waar ik al lang naar toe werk werd heel duidelijk door de geleide meditaties.

Briljant deze dag inclusief het resultaat door de onrust heen.”

- Bram van Putten

Diederik_

“Ik vond het een heel bijzondere dag. Ik vond het heel waardevol om aandacht te hebben voor de verschillende gedachten die door mijn hoofd gaan en hier goed de tijd voor te nemen. ... Jij hebt mij hierbij als gids op een heel prettige manier begeleid en mij de tools gegeven om mijn gedachten en gevoelens te beschrijven of op een andere manier vorm te geven.”

- Diederik Haveman

Zelf-expressie retraitedag op 12 mei 2019, impressie

Zelf-expressie retraitedag, november 2018, impressie

“Ik mocht bij de pilot aanwezig zijn en Vlada kan je als geen ander naar je creative deel brengen en jezelf laten verrassen! Echt een aanrader!”

- Fons Aranda

“Ik kon de doorbraak ervaren - vanuit het in het hoofd vastzitten naar de flow - en, verrassend genoeg, de kunstenaar in mijzelf ontdekken. Nooit eerder geschilderd!”

Zelfexpressie

Ook te volgen als een onderdeel van een Zelf-expressie-traject en binnen de Coachingstraject:

Stap 1. Ontdek je authentieke kracht (volg deze link)

Bewust worden met jouw authentieke zelf, een of meerdere krachten, die op dit moment van waarde zijn in jouw realisatie. Op een praktische manier kennis maken met de Visualisatie die jou helpt de eerste stappen te zetten in de richting van jouw intenties.

Stap 2. Van Droom naar Manifestatie

Bewust worden met jouw droom, een sterke(re) verbinding leggen met jouw intentie, visualiseren, leren affirmeren, manifesteren, een goede basis/ grond maken voor de realisatie van jouw droom.

Stap 3. Training/ miniretraite Zelf-expressie (alle delen van de huidige training)

Een duik nemen naar jouw authentieke zelf-expressie, bewust worden van de stukken die jou niet meer dienen en ze op een speciale wijze te transformeren, de nodige ingrediënten ophalen voor je creatie van jouw flow, waar alles mogelijk is. Genieten van de ruimte die dan ontstaat.

Stap 4. Meerdaagse retraite Zelf-expressie

Verdieping op de 1daagse trainingen, meer tijd en aandacht voor de transformatie, benadering van meerdere dimensies die de transformatie en de creatie van de flow mogelijk maken, nog meer oefenen om het onderbewuste te openen, patronen inzichtelijk maken en doorbreken. Ieder zijn eigen proces en zijn eigen diepte die zich op dat moment kan bieden.