Beeldreflectie

Training Beeldreflectie - Visuals

"De nieuwe interacties hebben een inspirerende en opwekkende werking op je team of op het publiek (bij presentaties, lezingen en congressen)."

- Vlada Lisinenko

Je merkt het zelf. Een exponentiele groei van informatie en (technologische) ontwikkelingen, vandaar een overgang naar meer beeld.

Waarom? Om de werking van ons brein lichter te maken voor het ontvangen en verwerken van informatie die echt nodig is. Wat interessant of overbodig is, zien we vaak al via een plaatje: "Spreekt het je aan? Lezen. Niet? Doorscrollen." Herkenbaar?

Denk even aan de vermoeiende bijeenkomsten, presentaties, ontwikkelingssessies. Veel tekst is momenteel geen optie meer.

Heel vaak worden visual artists en/of storytellers voor deze sessies gevraagd om een visuele samenhang te maken, zodat het team een helder vertrek- en uitkomstpunt ziet. Ook de weg ernaar toe en de vragen Wie, Wat, Waar, Hoe en Waarom worden met één oogopslag duidelijk.

Zou het niet fantastisch zijn als je jouw teksten en schetsen meer power kan geven door visuals te gebruiken? En dus dat ook zelf op een semi-professionele niveau kunnen doen!? “Maar… Ik kan niet tekenen!”, is wellicht jouw eerste reactie. Wellicht nu niet, echter dit kun je wel leren. Het is nu nog niet zo makkelijk, echter door de principes van het tekenen en het visualiseren te ontdekken en daarmee te blijven oefenen en oefenen, op gegeven moment wel.

Stel je eens voor dat je een presentatie of een uitleg geeft en dat je tijdens jouw verhaal simpele tekeningen op een white-board of een flip-over zet. Als iemand aan het tekenen is die voor de groep staat, ben je automatisch nieuwsgierig wat die persoon gaat tekenen. Het werkt bijna hypnotiserend. En “Wat je de aandacht geeft, groeit.” "Bovendien is dit het houvast voor jouw hele team. De rode draad. De essentie en het proces zijn zichtbaar." Dat wat je tekent wordt in een keer zichtbaar voor het gehele team. Ze worden direct meegenomen in het proces dat direct voor iedereen zichtbaar wordt.

Iedereen in jouw team herkent zich in dit heldere beeld en kan zich eraan confirmeren. Vanuit dit beeld kun je samen verder op weg naar het resultaat.

Voor wie:

Trainers, coaches, visionairs, innovators, scrum-masters, (project)managers, teamleiders.

Een training van 3 modules (verdeeld over 3 dagen). Een kennisoverdracht, waar ik de verzamelde informatie en vaardigheden met jou deel. Je weet waarom je dit doet en staat er klaar en open voor om dit via mij te leren en jouw eigen stijl hierin te ontdekken.

Investering:

Het totaalpakket: € 700,- euro, excl. BTW

Alleen de Basis-module: €250,- euro, excl. BTW

De prijs is inclusief koffie/thee, lunch en het materiaal.

Lokatie:

WelZijn

Amsterdam

(onder vermelding 'Training Beeldreflectie')

Data:

15, 22 mei en 5 juni 2020

(10.00 - 16.00)

"Visuals = de authentieke zelf-expressie van het team!"

- Vlada Lisinenko

Versnelde groepstraining

voor bestaande groepen/ teams, op uitnodiging

Investering:

€295,- euro, p.p. excl. BTW, 

De prijs is exclusief koffie/thee, lunch en locatie; inclusief het materiaal.

(onder vermelding 'Versnelde Groepstraining Beeldreflectie')

1-daagse training (10.00-17.00 uur)

*Voor de groepen vanaf 6 personen.

Wij leggen accenten alleen op de vraagstukken die bij jouw groep passen.

👁‍🗨 zakelijk tekenen

👁‍🗨 presentatie naast een flip-over geven

👁‍🗨 processen in kaart te brengen

👁‍🗨 een overzicht van een concept maken

👁‍🗨 samenvatting van een complexe informatie-overdraag

👁‍🗨 jouw team tot nieuwe inzichten prikkelen

👁‍🗨 jouw team dezelfde kant naar toe leiden

Reacties van deelnemers:

“Erg passend hoe je open staat voor hoe de masterclass loopt qua volgorde/ interactie. Grenzen verlegd, ervaren dat ik meer kan dan mijn hoofd zegt.”

 

"Zeer interactieve cursus. Ik heb leren tekenen."

"Waardevol: goede, vrije omgeving; alles mogelijk, alles kan."

 

"Zie toepassing in mijn werk; heerlijk geoefend aan de hand van concrete opdrachten; voortgang gezien bij mijzelf; smaakt naar meer."

"We zijn terug naar de basis gegaan voor mij qua tekenen en techniek.

De tijd die er was om te oefenen en de gesprekken en ideeën van anderen zijn waardevol geweest en hebben mij doen inzien dat Beeldreflectie een nuttige tool kan zijn."