Banner training Beeldreflectie

Training Beeldreflectie-Visuals

Je merkt het zelf. Een exponentiele groei van informatie en (technologische) ontwikkelingen, vandaar een overgang naar meer beeld.

Waarom? Om de werking van ons brein lichter te maken voor het ontvangen en verwerken van informatie die echt nodig is. Wat interessant of overbodig is, zien we vaak al via een plaatje: "Spreekt het je aan? Lezen. Niet? Doorscrollen." Herkenbaar?

Denk even aan de vermoeiende bijeenkomsten, presentaties, ontwikkelingssessies. Veel tekst is momenteel geen optie meer.

Heel vaak worden visual artists en/of storytellers voor deze sessies gevraagd om een visuele samenhang te maken, zodat het team een helder vertrek- en uitkomstpunt ziet. Ook de weg ernaar toe en de vragen Wie, Wat, Waar, Hoe en Waarom worden met één oogopslag duidelijk.

Zou het niet fantastisch zijn als je jouw teksten en schetsen meer power kan geven door visuals te gebruiken? En dus dat ook zelf op een semi-professionele niveau kunnen doen!? “Maar… Ik kan niet tekenen!”, is wellicht jouw eerste reactie. Wellicht nu niet, echter dit kun je wel leren. Het is nu nog niet zo makkelijk, echter door de principes van het tekenen en het visualiseren te ontdekken en daarmee te blijven oefenen en oefenen, op gegeven moment wel.

Stel je eens voor dat je een presentatie of een uitleg geeft en dat je tijdens jouw verhaal simpele tekeningen op een white-board of een flip-over zet. Als iemand aan het tekenen is die voor de groep staat, ben je automatisch nieuwsgierig wat die persoon gaat tekenen. Het werkt bijna hypnotiserend. En “Wat je de aandacht geeft, groeit.” "Bovendien is dit het houvast voor jouw hele team. De rode draad. De essentie en het proces zijn zichtbaar." Dat wat je tekent wordt in een keer zichtbaar voor het gehele team. Ze worden direct meegenomen in het proces dat direct voor iedereen zichtbaar wordt.

Iedereen in jouw team herkent zich in dit heldere beeld en kan zich eraan confirmeren. Vanuit dit beeld kun je samen verder op weg naar het resultaat.

"De nieuwe interacties hebben een inspirerende en opwekkende werking op je team of op het publiek (bij presentaties, lezingen en congressen)."

Voor wie:

Trainers, coaches, scrum-masters, (project)managers, teamleiders, en mensen die deze methode tot hun nieuwe beroep willen integreren.

Een complete training van 3 modules (verdeeld over 3 dagen). Een ware kennisoverdracht, waar ik met jou op deze korte tijd de verzamelde informatie en vaardigheden deel. Je weet waarom je dit doet en staat er klaar en open voor om dit via mij te leren en jouw eigen stijl hierin te ontdekken:

5 april (de Basis)

26 april (de Verdieping, module 2)

10 mei (de Verdieping, module 3)

Het totaalpakket: € 700,- euro, excl. BTW

Alleen de Basis-module: €250,- euro, excl. BTW

De training Beeldreflectie voor de scrum-masters bied ik alleen op een uitnodiging (aan bestaande groepen).

De prijs is inclusief koffie/thee, lunch en het materiaal.

 

Een speciale aanbieding:

Een versneld/ licht interactief programma binnen de bestaande groepen (op uitnodiging).

1-daagse training (10.00-17.00 uur).

*Voor de groepen vanaf 6 personen.

Wij leggen de accenten alleen op de vraagstukken die bij jouw groep passen. Dus wil je leren om tijdens jouw presentatie op de flip-over tekenen of wil je leren om processen in kaart te brengen, of wil je erin slagen om er een overzicht van een abstract concept te maken etc.): 

€195,- euro, p.p. excl. BTW, 

vanaf 10 personen €165,- euro, p.p. excl. BTW. 

De prijs is exclusief koffie/thee, lunch en locatie; inclusief het materiaal.

 

Een aanbieding voor de scrum-masters*.

1-daagse training (10.00-17.00 uur).

Je gaat in de verdiepende stuk aan de slag met: 

- Handvatten voor typische scrum plaatjes 

- Verschillende rollen in een scrum team tekenen

Events en artifacts

 

Deze training wordt gegeven i.s.m. de scrum-master van DevRepublic.

*Voor de groepen vanaf 6 personen.

€250,- euro, p.p. excl. BTW, 

vanaf 10 personen €210,- euro, p.p. excl. BTW. 

De prijs is exclusief koffie/thee, lunch en een locatie; inclusief het materiaal.

Neem een kijkje in de modules hieronder: