Team op hetzelfde pad

Teambegeleiding

Je team laten groeien en laten ontwikkelen tot een optimaal organisme. Met 2 voeten op de grond en vol nieuwsgierigheid en inspiratie de doelen van het bedrijf leven; dat is wat VladaVisuals elk team gunt.

Weet je al welke potentiële schatten in jouw bedrijf opgeslagen zijn? Onmogelijk! Om die schatten te vinden heb je als team eerst te ontdekken wat ieder persoon zélf aan mogelijkheden bezit. Veel van die mogelijkheden zijn onder de oppervlakte aanwezig. Door middel van o.a. visualisatie worden deze zichtbaar gemaakt. Visualiseren geeft je de tools in handen om het collectief onderbewuste aan te spreken. Daar waar de grootste potentie van je team verborgen ligt. Wellicht is iemand al aan de schep toe terwijl iemand anders nog de plek moet vinden waar de schat begraven is. VladaVisuals begeleidt teams in deze zoektocht.

Ben je soms of vaak met de moeilijke vraagstukken bezig? Schakel jouw mensen in en bespaar veel tijd en energie om de beste oplossingen te vinden.

Want “Een hoofd is goed, en twee zijn veel beter”, zoals het Slavische spreekwoord zegt. Hetzelfde geldt voor de schatten. Zo vormen vele krachten samen een enorme kracht, stromend in de groeirichting.


Naast een verrassend opzet van het traject en sessies heb je ook mogelijkheden om de uitkomsten of het proces zelf in een vorm van Visuals 
(zie voorbeelden) vast te leggen. jouw team is dan meer bewust van de vertrekpunt, uitdagingen, ontwikkelingen en resultaten. Denk bijvoorbeeld ook over de ondersteuning van scrum-processen.

Breng speelsheid en empower jouw team!

“Veel individuele krachten vormen een enorme gezamenlijke kracht. Zet je die kracht in de juiste groeirichting, dan is werkelijk alles mogelijk" - Vlada

teambegeleiding