praktische visualisatie 30_05

Workshop "Praktische visualisatie"

Er zijn meerdere deuren om oplossingen te vinden, meerdere wegen om doelen te bereiken, vraagstukken aan te gaan, een goede mindset te maken, om rust in het leven in te bouwen, ballast los te laten, drive te vinden. De training “Van wens naar vervulling” begeleidt jou op een verdiepende manier jouw persoonlijke of zakelijke wens/ doel te realiseren. Ik laat jou door zien en ervaren wat voor rol visualisatie hierin speelt en hoe krachtig deze tool is in het bereiken van gewenste resultaten.

Ter kennismaking met deze methode nodig ik jou uit op een workshop “Praktische visualisatie”. Aan de hand van jouw persoonlijke inbreng beleef je visualisatie op een praktische manier om het zelf in je dagelijkse leven toe te kunnen passen.

Deze workshop is een afzonderlijke activiteit (zie prijs onder de “Investering”) als de aanloop bij de volledige training.

Ik ben benieuwd naar jouw case! Uiteraard, bij twijfel, welke case bij de workshop het beste past, kun je met mij persoonlijk hierover overleggen. Stuur dan je wenselijke cases met een korte uitleg op contact@vladavisuals.nl.

Resultaat van de workshop:

  1. Je bent bewust met visualisatie en met haar rol in ons dagelijkse leven;
  2. Aan de hand van toegankelijke oefeningen weet je je vraagstuk en je gewenste situatie zichtbaar te maken;
  3. Je hebt aan het einde van de sessie een eigen visual in handen en weet dat je er zelf één kunt maken (Juist! Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen!)

Data & tijden:

Voor de organisatie van deze workshop binnen jouw team neem Contact met mij op. Duur basisworkshop: 4 uur. Aan de hand van de gekozen case kijken we samen hoeveel tijd hiervoor gewenst is.

Investering:

90,75 euro, incl. btw (75 euro, excl. btw), basisworkshop.

Reacties van deelnemers:

“Ik vond deze workshop waardevol. Het brengt mij dichter bij mijzelf”

 

"...Het knappe aan dit alles is, is dat de workshop met meerdere mensen was. En dat Vlada niets invult, maar jezelf je eigen oplossingen laat bedenken.

...Ik ben écht waar een erg nuchter persoon...en het is voor een ander niet makkelijk om echt bij mijn gevoel te komen.
Vlada, je hebt in één workshop 10 bakjes met ballast naar buiten gekieperd en ik weet wat te doen.
Je hebt me diep geraakt. 'Het is zoals het is', zeg je. Maar dan veel mooier. Met jouw geloofwaardigheid breek je overal doorheen."

"Inspirerend, boeiend en leerzaam! Vlada weet je op de juiste plek te 'raken'."

 

“We hebben Vlada ervaren als een enthousiaste trainer, die op een frisse manier het vuur in je losmaakt. Ze combineert haar creativiteit met de passie een ondernemer te laten ervaren hoe het anders kan.”