Ontdek je kracht

Training "Ontdek je kracht"

Vanuit je kracht en betekenisvol te leven, stralen, passievol aan het werk en echt genieten van de vrijheid.

Hoe vind je die drive? Hoe hou je het bij? Hoe onderscheid je je met jouw onderneming van honderden "collega's"? Want je bent uniek. Wat maakt jou uniek?

Welke authentieke kracht draag je in je? Welke kracht geeft jou de moed om door te gaan, zelfs als alles niet lijkt mee te vallen? Welke kracht verbindt jou met jouw purpose? En weet je al wat jouw purpose is?

Omdat ik deze vragen vaak hoor, geef ik de volgende training met dit speciale thema, "Ontdek je kracht!". De wereld eromheen verandert. Kijk naar de economie, milieu, zelfs seizoenen. Maar er is iets in onszelf, dat altijd dezelfde blijft. Het kan groeien, het kan zichtbaar worden en zelfs via ons naar buiten stralen. Maar die ene kracht is zo uniek dat het ons 'ons' maakt. Onze authentieke kracht. Er zijn duizenden vormgevers, duizenden trainers, managers etc. die min of meer dezelfde opleiding gevolgd hebben. Wel zijn er altijd de 'uitschieters', omdat ze durven 'zichzelf' te zijn. Zij hebben ooit iets in zichzelf ontdekt, wat hen zo onderscheidend maakt. Kijk naar de veranderingen in je leven, wanneer je het even niet weet, wat je verder gaat/ wilt doen. De (vorige) baan die jou niet gelukkig maakt(e). Maar wat kun je anders? Want je hebt ooit een opleiding speciaal daarvoor gevolgd. Eerst leek het tof, of wellicht werd het aan jou gewoon geadviseerd en je werd (ervan) overtuigd dat het een goede carrière zou opleveren. Maar je put daar nu totaal geen passie en plezier uit en je wilt geen robot worden om gewoon voor het 'brood op de plank' te werken.  

Want je weet, je bent veel meer dan dat. Je bent ook veel meer waard en zou ook veel meer willen betekenen dan deze 'basic'. Maar wat? Wat past nu wel bij jou? Wat is die ene kracht van jou en waar ligt je passie? Wie heeft jou ooit in de verwarring gebracht dat je iets niet kon of niet mocht omdat het zo niet hoorde? Wie heeft jou ooit in het stralen afgeremd omdat dit 'te' was? Ik bied jou die unieke verdieping die je voor jezelf nuttig kunt inzetten. Het is niet in woorden uit te leggen, het is te ervaren. Elke keer hoor ik na afloop van mijn trainingen, hoe verrast deelnemers zijn terwijl ze van te voren totaal niet wisten wat er zou gebeuren. ONTDEK.   Ik ben benieuwd naar jouw case! Uiteraard, bij twijfel, welke case bij de training het beste past, kun je hierover met mij persoonlijk overleggen. Stuur dan je gewenste case(s) met een korte uitleg op contact@vladavisuals.nl.

Resultaat van de workshop:

  1. Je bent bewust(er) met jouw kracht(en) en/of talent(en);
  2. Je bent bewust met visualisatie en met haar rol in je dagelijks leven;
  3. Aan de hand van toegankelijke oefeningen weet je je vraagstuk en je gewenste situatie zichtbaar te maken;
  4. Je hebt aan het einde van de sessie een eigen visual in handen en weet dat je er zelf één kunt maken (Juist! Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen!)

Datum & tijd:

Volgt.

Investering:

Op aanvraag.

Wil je eerst leren tekenen en visualiseren:

Je bent van harte welkom op de training Beeldreflectie. De basis-module geeft al voldoende vaardigheden en inzichten om een visual te kunnen maken. En uiteraard, durven te tekenen!

Reacties van deelnemers:

“Bedankt voor deze verrassing en inspirerende manier van coachen met een fijne groep mensen in een mooie locatie. Het geeft mij weer handvaten om weer verder stappen te nemen!”

"Hartelijk dank voor een kijkje in de wereld van visualisatie. Wat een mooie manier om bewust te worden van processen die op onderbewust niveau spelen. Ik ben mij bewust geworden van iets dat voor mij heel waardevol is voor de toekomst. Dank daarvoor."

"Dat was een bijzondere avond, Vlada. Nu, drie dagen later, voel ik nog steeds wat er is open gezet. Dank je wel!"

 

"Het was boeiend en leuk om te doen. Het heeft me gestimuleerd om op een andere manier te denken, te kijken en input te verkrijgen voor dilemma's met betrekking tot mijn werk!"

"...Ik ben écht waar een erg nuchter persoon...en het is voor een ander niet makkelijk om echt bij mijn gevoel te komen.
Vlada, je hebt in één workshop 10 bakjes met ballast naar buiten gekieperd en ik weet wat te doen.
Je hebt me diep geraakt. 'Het is zoals het is', zeg je. Maar dan veel mooier. Met jouw geloofwaardigheid breek je overal doorheen."

"Inspirerend, boeiend en leerzaam! Vlada weet je op de juiste plek te 'raken'."

“We hebben Vlada ervaren als een enthousiaste trainer, die op een frisse manier het vuur in je losmaakt. Ze combineert haar creativiteit met de passie een ondernemer te laten ervaren hoe het anders kan.”

"...Het knappe aan dit alles is, is dat de workshop met meerdere mensen was. En dat Vlada niets invult, maar jezelf je eigen oplossingen laat bedenken."