Ontdek je kracht visualisatie

Masterclass "Ontdek je authentieke kracht!"

Deze praktische trainingen zijn gebaseerd op de visualisatie. Maak gebruik van deze momenten voor jouw grootse plannen en dromen. Gaat het om de innovatieve oplossingen, persoonlijke ontwikkeling of situaties, waar je geen antwoord op kunt vinden.

Je visualiseert niet wat je (je mind) wilt, maar ontwaakt in wat er voor jou is. Wat er op jouw pad (verborgen) op jou ligt te wachten en zachtjes fluistert, “Loop niet voorbij…” Maar wij passeren het telkens, omdat wij zelf hebben bedacht wat goed voor ons is. En dan missen we altijd iets, wat ontbreekt. Maar weten ook niet wat, achter het gordijn van onze gedachten waarin wij (soms blind) geloven.

De visualisatie ontwaakt jou dus uit de gewilde dromen en laat de ware, authentieke, kracht(en), talenten, boodschappen zien. Van daaruit moeiteloos creëren, niet dat wat je wilt en denkt dat goed is, maar dat wat er al in de intentie en de essentie is. In harmonie en in vrede met jezelf en met jouw omgeving. Dus, ‘for the good of all’.

Welke kracht maakt ons 'onszelf'? Wat maakt jou authentiek?

Kijk eens eromheen: Waar wilde je je mouwen voor opsteken? Iets voor jouw gezin? Iets voor het milieu? Voor de jeugd, voor de ouderen, voor de dieren, vissen, het water, het onderwijs, de economie, ...

Hoe meer je er open voor of bewust van bent, hoe meer het laat zich onthullen. In stukjes, groot of klein, de puzzelstukjes die Al er zo veel energie aan jou dragen waar je wellicht totaal niet bewust van bent en onnodig keer om keer struggelt.

Wat wil je wel?

"Hoe steviger je in jouw cadeau-kracht staat, hoe meer wij met elkaar het verschil kunnen maken en samen bij kunnen dragen aan een mooiere wereld die meer geluk uitstraalt."

- Vlada Lisinenko

Hoe geweldig is dat om dat van jezelf te weten, want dan weet je:

- wat jou de energie geeft en kan geven om door te gaan om iets te realiseren, niet alleen voor jezelf en niet alleen vanuit je sterke wilskracht, maar vanuit de aangeborene, de natuurlijke;

- wat een zachte hand onder jou zet mocht je ooit gaan vallen;

- dat wat jou de moed geeft om je stappen te zetten wanneer je besluit je hart te gaan volgen, dat... dat... dat...;

- wat echt bij jou hoort. Een geschenk.

Het cadeau, dat als je de verbinding mee maakt, je de bergen kunt schuiven.

Resultaat van de masterclass:

Je spreekt jouw onderbewuste aan om tot een nieuwe (wellicht verrassende) oplossing te komen, die door de wan van de dag buiten bereik bleef.

Dichterbij jezelf en jouw droom door een diepere kijk naar jouw vraagstuk, situatie of gevoelens/ gedachten te kijken.

 

P.S.: Je hoeft niet mooi te kunnen tekenen!

Datum & tijd:

26 september 2019 (15.00 - 17.00 uur)

17 januari 2020 (15.00 - 17.00 uur)

Investering: € 55,- euro, excl. BTW

('vroege vogels' - aanmelding  t/m 1 september - € 45,- euro, excl. BTW)

De prijs is inclusief koffie/thee en het materiaal.

Groepstraject binnen een bestaand team - zie de training 'Van wens naar vervulling'

Lokatie:

De Manifestatie

Emmastraat 7, Zwolle

Liever individueel? Je kunt een 1-op-1 traject volgen. Het duur daarvan is afhankelijk van jouw vraagstuk en jouw gewenste doelen:

Ook te volgen als een onderdeel van een Zelf-expressie-traject:

Stap 1. Ontdek je authentieke kracht (huidige masterclass)

Bewust worden met jouw authentieke zelf, een of meerdere krachten, die op dit moment van waarde zijn in jouw realisatie. Op een praktische manier kennis maken met de Visualisatie.

Stap 2. Van Droom naar Manifestatie (volg deze link)

Bewust worden met jouw droom, een sterke(re) verbinding leggen met jouw intentie, leren visualiseren, affirmeren, manifesteren, een goede basis/ grond maken voor de realisatie van jouw droom.

Stap 3. Training/ miniretraite Zelf-expressie

Een duik nemen naar jouw authentieke zelf-expressie, bewust worden met de stukken die jou niet meer dienen en ze op een speciale wijze transformeren, de nodige ingrediënten ophalen voor je creatie van jouw flow, waar alles mogelijk is, daarvan genieten. Van jouw ware beweging, je ware adem, je ware zelf.

Stap 4. Meerdaagse retraite Zelf-expressie.

Verdieping op de 1daagse training, meer tijd en aandacht voor de transformatie, benadering van meerdere dimensies die de transformatie en de creatie van de flow mogelijk maken, nog meer oefenen om het onderbewuste te openen, patronen inzichtelijk maken en doorbreken. Ieder zijn eigen proces en zijn eigen diepte die zich op dat moment kan bieden.

Reacties van deelnemers:

“Bedankt voor deze verrassing en inspirerende manier van coachen met een fijne groep mensen in een mooie locatie. Het geeft mij weer handvaten om weer verder stappen te nemen!”

"Hartelijk dank voor een kijkje in de wereld van visualisatie. Wat een mooie manier om bewust te worden van processen die op onderbewust niveau spelen. Ik ben mij bewust geworden van iets dat voor mij heel waardevol is voor de toekomst. Dank daarvoor."

"Dat was een bijzondere avond, Vlada. Nu, drie dagen later, voel ik nog steeds wat er is open gezet. Dank je wel!"

 

"Het was boeiend en leuk om te doen. Het heeft me gestimuleerd om op een andere manier te denken, te kijken en input te verkrijgen voor dilemma's met betrekking tot mijn werk!"

"...Ik ben écht waar een erg nuchter persoon...en het is voor een ander niet makkelijk om echt bij mijn gevoel te komen.
Vlada, je hebt in één workshop 10 bakjes met ballast naar buiten gekieperd en ik weet wat te doen.
Je hebt me diep geraakt. 'Het is zoals het is', zeg je. Maar dan veel mooier. Met jouw geloofwaardigheid breek je overal doorheen."

"Inspirerend, boeiend en leerzaam! Vlada weet je op de juiste plek te 'raken'."

“We hebben Vlada ervaren als een enthousiaste trainer, die op een frisse manier het vuur in je losmaakt. Ze combineert haar creativiteit met de passie een ondernemer te laten ervaren hoe het anders kan.”

"...Het knappe aan dit alles is, is dat de workshop met meerdere mensen was. En dat Vlada niets invult, maar jezelf je eigen oplossingen laat bedenken."

Verborgen kracht