Ontdek je authentieke kracht die er al is!

"Ontdek je authentieke kracht!"

Ontwaak jouw intuïtie, en land naar het hier en nu, dus kom uit je hoofd en naar je lichaam door je bekken te leren activeren.

In deze sessie ga je ervaren waar jouw kracht zich bevindt en wat je kunt doen om hem te bevrijden. Wat is eigenlijk je kracht? 

De visualisatie en de ademhaling helpen jou om dit te ontdekken en te integreren.

Wat wenst je op dit moment het meest?:

het (lichamelijk, emotioneel en mentaal) herstel,

jouw grootse plannen en dromen in kaart brengen,

tot rust komen en daar van uit inzichten krijgen,

jouw vrouwelijke of mannelijke energie aanwakkeren en beide energieën in balans brengen,

 voor de situaties, waar je geen antwoord op kunt vinden, meer helderheid krijgen.

Kies een groep die bij jou past:

DE VROUWENCIRKEL (speciaal voor vrouwen),

DE GEMENGDE GROEP,

DE MANNENGROEP (speciaal voor mannen).

De benadering is dezelfde, met het verschil, dat bij de Vrouwencirkel wij meer aandacht aan de vrouwelijke energie besteden (zie onder).

Een vervolgtraject is voor iedere groep mogelijk.

DATA & tijd:

18 oktober 2019 (de Gemengde groep) (14.30 - 17.00 uur)

14 november 2019 (de Vrouwencirkel) (14.30 - 17.00 uur)

17 januari 2020 (de Mannengroep) (14.30 - 17.00 uur)

Investering: € 55,- euro

Inclusief koffie/thee en het materiaal.

Lokatie:

De Manifestatie

Emmastraat 7, Zwolle

DE VROUWENCIRKEL

 

Zou je op adem willen komen, meer rust en ontspanning in jouw lichaam en meer helderheid in je hoofd willen ervaren?

Zou je als vrouw het liefst door een stralend gezicht in de spiegel begroet willen worden? En beseffen dat jouw gave intentie die jou zo warm en enthousiast maakt de fronzen glad strijkt. En dat het vuur in je ogen door (op)nieuw ontdekte kracht aangestoken is.

Dan is deze sessie een goede opstap naar een pad van jouw werkelijke droom. Samen met jouw droom (weer) tot bloei komen.

speciaal voor vrouwen

26 september 2019, De Manifestatie te Zwolle (De inschrijving is gesloten)

Volgende datum:

♥ 14 november, 14.30-17.00, De Manifestatie te Zwolle

vrouw zijn_

Lees ook mijn laatste blog waar ik meer over onze potentie en kracht deel:

bekken

Liever individueel? Je kunt een 1-op-1 traject volgen. Het duur daarvan is afhankelijk van jouw vraagstuk en jouw gewenste doelen:

"Hoe steviger we in onze cadeau-kracht staan, hoe meer wij met elkaar het verschil kunnen maken en samen bij kunnen dragen aan een mooiere wereld die meer geluk uitstraalt."

- Vlada Lisinenko

Ook te volgen als een onderdeel van een Zelf-expressie-traject:

Stap 1. Ontdek je authentieke kracht (huidige masterclass)

Bewust worden met jouw authentieke zelf, een of meerdere krachten, die op dit moment van waarde zijn in jouw realisatie. Op een praktische manier kennis maken met jouw Intuïtie, de Visualisatie en de Ademtechniek. Naar behoefte, een reeks sessies volgen, evt. binnen dezelfde groep.

Stap 2. Van Droom naar Manifestatie (volg deze link)

Bewust worden met jouw droom, een sterke(re) verbinding leggen met jouw intentie, leren visualiseren, affirmeren, manifesteren, een goede basis/ grond maken voor de realisatie van jouw droom.

Stap 3. Training/ miniretraite Zelf-expressie

Een duik nemen naar jouw authentieke zelf-expressie, bewust worden met de stukken die jou niet meer dienen en ze op een speciale wijze transformeren, de nodige ingrediënten ophalen voor je creatie van jouw flow, waar alles mogelijk is, daarvan genieten. Van jouw ware beweging, je ware adem, je ware zelf.

Stap 4. Meerdaagse retraite Zelf-expressie.

Verdieping op de 1daagse training, meer tijd en aandacht voor de transformatie, benadering van meerdere dimensies die de transformatie en de creatie van de flow mogelijk maken, nog meer oefenen om het onderbewuste te openen, patronen inzichtelijk maken en doorbreken. Ieder zijn eigen proces en zijn eigen diepte die zich op dat moment kan bieden.

Reacties van deelnemers:

“Bedankt voor deze verrassing en inspirerende manier van coachen met een fijne groep mensen in een mooie locatie. Het geeft mij weer handvaten om weer verder stappen te nemen!”

"Hartelijk dank voor een kijkje in de wereld van visualisatie. Wat een mooie manier om bewust te worden van processen die op onderbewust niveau spelen. Ik ben mij bewust geworden van iets dat voor mij heel waardevol is voor de toekomst. Dank daarvoor."

"Dat was een bijzondere avond, Vlada. Nu, drie dagen later, voel ik nog steeds wat er is open gezet. Dank je wel!"

 

"Het was boeiend en leuk om te doen. Het heeft me gestimuleerd om op een andere manier te denken, te kijken en input te verkrijgen voor dilemma's met betrekking tot mijn werk!"

"...Ik ben écht waar een erg nuchter persoon...en het is voor een ander niet makkelijk om echt bij mijn gevoel te komen.
Vlada, je hebt in één workshop 10 bakjes met ballast naar buiten gekieperd en ik weet wat te doen.
Je hebt me diep geraakt. 'Het is zoals het is', zeg je. Maar dan veel mooier. Met jouw geloofwaardigheid breek je overal doorheen."

"Inspirerend, boeiend en leerzaam! Vlada weet je op de juiste plek te 'raken'."

“We hebben Vlada ervaren als een enthousiaste trainer, die op een frisse manier het vuur in je losmaakt. Ze combineert haar creativiteit met de passie een ondernemer te laten ervaren hoe het anders kan.”

"...Het knappe aan dit alles is, is dat de workshop met meerdere mensen was. En dat Vlada niets invult, maar jezelf je eigen oplossingen laat bedenken."

Verborgen kracht