metta-morfose, transformatie

Metta-morfose groepstraject

Veranderingstraject, vanbinnen en vanbuiten. Begeleiding naar jouw authentieke zelfexpressie, je onbenut potentieel, jouw Zijn. Incl. de gedragsverandering.

In plaats van jezelf continu verdoven van de werkelijkheid, ben je steeds bewuster met jouw houding, jouw expressie, jouw angsten en talenten, jouw Zijn...

Je laat het oude voor wat het was, omdat het jou niet meer dient. Je ontmoet DE WARE.

Wat kun je hier in de begeleiding verwachten, afhankelijk van de groepsdynamiek:

💚 helen/ transformeren* (als het zich ter plekke in het veld dient, afstemmen op wat het is)

💚 verschillende uitingen en vormen van zelfexpressie (kunst, muziek, dans, stembevrijding)

💚 visualiseren

💚 daar van uit maak je een energetische tekening of een schilderij voor jezelf die jouw proces ondersteunen: 'van 3D naar 5D'

💚 Methode Beter Ademen aanleren en integreren

💚 intentie en affirmatie afstemmen

* Het kunnen er meerdere interventies zijn (EFT, regressie, Altazar methode, visualisatie enz.)

Dit traject duurt 2 maanden, van 6 mei tot 7 juli. Daarbij kies je voor een optie die bij jou past:

BASIS Metta-morfosetraject:

Twee-wekelijks - wij komen via de Zoom bij elkaar, je gaat daarnaast meer zelfstandig aan de slag.

VERDIEPEND Metta-morfosetraject:

Iedere week - wij komen via de Zoom bij elkaar, je gaat zelfstandig verder en je krijgt meer begeleiding in jouw proces, vaker ontmoetingen met de groep, respectievelijk meer opdrachten en terugkoppeling.

INTENTIE

Iedereen gaat een eigen proces in, dus een eigen diepte en een eigen focus. Uiteraard, de intentie!

  • Is jouw intentie om meer stilte in jouw hoofd en ontspanning in je lijf te creëren of
  • Wil je je meer verdiepen in de symboliek, het ontstaan van en de betekenissen van 5D-tekeningen of
  • Wil je achter jouw onzekerheid of andere blokkades komen om dan jouw volle potentie weten te activeren en voor jouw passie durven te gaan
  • Heb je al veel (spiritueel) werk gedaan en al veel ontdekt, toch merk je momenteel dat je ergens mee vastloopt en wil je onderzoeken wat jouw volgende stap is.
  • Of wil je de nieuwe vorm geven aan datgene waarvan jouw hart zingt.

HOGERE DOEL

Het hele traject dient jou om dichter bij jouw Authentieke Zelfexpressie uit te komen, omdat je dan meer van het leven, los van omstandigheden, kunt genieten. Ben je een gever, je kunt geven wat je hebt. Dus leef je in een hogere frequentie, geef je dat verder. Bruis je van de energie, heb je genoeg over, dus je hoeft niet je reserves (verder) uit te putten. Straal je van je inspiratie, het werkt aanstekelijk! Spread the smiles!

Benodigde:

  • kleurpotloden
  • papier
  • acrylverf of aquarel (kies wat je het fijnst vindt)
  • schildersdoek (kies de maat die je het fijnst vindt)
  • liever stiften? een set stiften met voldoende kleuren

BASIS Metta-morfosetraject:

DATA: 28 april (een kennismakingssessie), 6, 19 mei, 2, 23 juni, 7 juli.

INVESTERING:375, excl. BTW

Enkele plekken op een donatie-basis. Informeer naar de mogelijkheden bij inschrijving.

Alleen de kennismakingssessie: 15 euro, excl. BTW

VERDIEPEND Metta-morfosetraject:

DATA: 28 april (een kennismakingssessie), 6, 12, 19, 26 mei, 2, 9, 16, 23, 30 juni, 7 juli.

TIJDEN: 19.30 - 22.00 uur

INVESTERING: € 750, excl. BTW

Alleen de kennismakingssessie: € 15, excl. BTW

De authentieke zelfexpressie heeft meerdere niveau’s. Van de ‘Divine’ authentieke zelfexpressie geniet je het meest!

Andere zelfexpressies dienen als de ‘mest’ om hier uit telkens uit te komen.

 

EXTRA MOGELIJKHEID:

Individuele sessies naast het groepstraject. Zie kopje Coaching.

Leer tekenen: van 3D naar 5D

Deze praktische trainingen zijn gebaseerd op de visualisatie. Maak gebruik van deze momenten voor jouw grootse plannen en dromen. Gaat het om de innovatieve oplossingen, persoonlijke ontwikkeling of situaties, waar je geen antwoord op kunt vinden.

Je visualiseert niet wat je (je mind) wilt, maar ontwaakt in wat er voor jou is. Wat er op jouw pad (verborgen) op jou ligt te wachten en zachtjes fluistert, “Loop niet voorbij…” Maar wij passeren het telkens, omdat wij zelf hebben bedacht wat goed voor ons is. En dan missen we altijd iets, wat ontbreekt. Maar weten ook niet wat, achter het gordijn van onze gedachten waarin wij (soms blind) geloven.

De visualisatie ontwaakt jou dus uit de gewilde dromen en laat de ware, authentieke, kracht(en), talenten, boodschappen zien. Van daaruit moeiteloos creëren, niet dat wat je wilt en denkt dat goed is, maar dat wat er al in de intentie en de essentie is. In harmonie en in vrede met jezelf en met jouw omgeving. Dus, ‘for the good of all’.

Welke kracht maakt ons 'onszelf'? Wat maakt jou authentiek?

Kijk eens eromheen: Waar wilde je je mouwen voor opsteken? Iets voor jouw gezin? Iets voor het milieu? Voor de jeugd, voor de ouderen, voor de dieren, vissen, het water, het onderwijs, de economie, ...

Hoe meer je er open voor of bewust van bent, hoe meer het laat zich onthullen. In stukjes, groot of klein, de puzzelstukjes die Al er zo veel energie aan jou dragen waar je wellicht totaal niet bewust van bent en onnodig keer om keer struggelt.

Wat wil je wel?

de Mettamorfose/ Vrouwen

Herinneren wie je werkelijk bent, dus terug naar jouw oorsprong. Terug naar onze oorsprong. Verbinding maken met de vrouwelijke energie door vanuit het hoofd te gaan en de connectie met het hart en het bekken te herstellen. Oefening baart kunst, dus je gaat daarna met de geleerde tools dagelijks verder aan de slag

Wij creëren hier een stevige en zachte basis voor de rust en stilte, voor inspiratie en wijsheid, voor inzichten, voor een transformatie, de mettamorfose...

Samen co-creëren wij in verbinding met ieders hogere zelfbewustzijn, met de kracht van feminine energie en met ieders wijsheid. Zie wat dan ontstaat als je daarvoor de ruimte en de toestemming voor geeft.

Zou je als vrouw het liefst door een stralend gezicht in de spiegel begroet willen worden? En beseffen dat jouw gave intentie die jou zo warm en enthousiast maakt de fronzen glad strijkt. En dat het vuur in je ogen door (op)nieuw ontdekte kracht aangestoken is.

Geef hier de ruimte aan jouw droom die jou (en anderen) tot bloei laat komen.

speciaal voor vrouwen

♥ datum bekend zodra de groep gevormd is

vrouw zijn_

Lees ook mijn laatste blog waar ik meer over onze potentie en kracht deel:

grootste wegen

Liever individueel? Je kunt een 1-op-1 traject volgen. Het duur daarvan is afhankelijk van jouw vraagstuk en jouw gewenste doelen:

"Hoe steviger we in onze cadeau-kracht staan, hoe meer wij met elkaar het verschil kunnen maken en samen bij kunnen dragen aan een mooiere wereld die meer geluk uitstraalt."

- Vlada Lisinenko

Ervaringen deelnemers:

“Bedankt voor deze verrassing en inspirerende manier van coachen met een fijne groep mensen in een mooie locatie. Het geeft mij weer handvaten om weer verder stappen te nemen!”

"Hartelijk dank voor een kijkje in de wereld van visualisatie. Wat een mooie manier om bewust te worden van processen die op onderbewust niveau spelen. Ik ben mij bewust geworden van iets dat voor mij heel waardevol is voor de toekomst. Dank daarvoor."

"Dat was een bijzondere avond, Vlada. Nu, drie dagen later, voel ik nog steeds wat er is open gezet. Dank je wel!"

 

"Het was boeiend en leuk om te doen. Het heeft me gestimuleerd om op een andere manier te denken, te kijken en input te verkrijgen voor dilemma's met betrekking tot mijn werk!"

"...Ik ben écht waar een erg nuchter persoon...en het is voor een ander niet makkelijk om echt bij mijn gevoel te komen.
Vlada, je hebt in één workshop 10 bakjes met ballast naar buiten gekieperd en ik weet wat te doen.
Je hebt me diep geraakt. 'Het is zoals het is', zeg je. Maar dan veel mooier. Met jouw geloofwaardigheid breek je overal doorheen."

"Inspirerend, boeiend en leerzaam! Vlada weet je op de juiste plek te 'raken'."

“We hebben Vlada ervaren als een enthousiaste trainer, die op een frisse manier het vuur in je losmaakt. Ze combineert haar creativiteit met de passie een ondernemer te laten ervaren hoe het anders kan.”

"...Het knappe aan dit alles is, is dat de workshop met meerdere mensen was. En dat Vlada niets invult, maar jezelf je eigen oplossingen laat bedenken."

Verborgen kracht