manifesteren

Van Droom naar Manifestatie

Een droom bereiken. Zit daar een formule achter?

In deze exclusieve masterclass leer je over de verbinding met jouw droom, neem je je intentie waar en maak je het zichtbaar. Iedere ervaring, o.a. via de visualisatie brengt jou een stuk dichter bij de manifestatie. Yes!

Weet je of voel je wat jouw droom is? In deze masterclass ontdek je niet alleen je hartewens, je gaat min of meer ervaren wie je werkelijk bent. Op deze manier luister je naar je onderbewuste: wat wilt jouw hart, dus wat is echt goed voor jou, naast wat wil jouw mind, wat jij denkt dat het goed voor jou is.

Tijdens het programma leer je aan te komen in het moment, het Nu, van waaruit je de gewenste intentie voor jezelf kunt zetten. Je ervaart je de kracht van adem en affirmeren. Je ontdekt de kracht van de visualisatie om in contact met jouw onderbewuste te komen.

Of je nu op zoek bent naar verwezenlijking op het gebied van (zelf)acceptatie, compassie, werk, relaties of andere grote en kleine thema’s in je leven, stilstaan bij wat er werkelijk wil gebeuren, blijkt voor velen het grootste geschenk dat ze zichzelf kunnen geven.

Aan het eind van de dag heb je verschillende technieken in handen om je gewenste leven te ont-dekken, van belemmeringen te ont-doen en te manifest-eren. Je weet dan ook hoe van een averechts naar een optimaal klimaat voor creatie en manifestatie te bewegen.

Einstein_

"Alle betekenisvolle verandering komt uit de verbeelding en werkt haar weg naar buiten. Verbeelding is veel belangrijker dan kennis."

 

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg."

- Albert Einstein

Deze training geef ik in de vorm van een exclusieve masterclass en in vorm van een traject (1-op-1 of met een groep).

Exclusieve masterclass:

7 juni 2019 (13.00 - 17.00 uur)

Investering: € 75,- euro, excl. BTW

('vroege vogels' - aanmelding t/m 26 mei - € 65,- euro, excl. BTW)

De prijs is inclusief koffie/thee en het materiaal.

1-op-1 traject - zie Coaching

Traject met een groep - zie de training 'Van wens naar vervulling'

Vlada Lisinenko

"Ik verdiep mij al jaren in het fenomeen ‘visualisatie’ en werk vanuit de overtuiging dat je in alles en iedereen een schat kunt vinden als je durft je open te stellen, je over te geven aan het creatieproces, onder andere door het visualiseren."

- Vlada Lisinenko

"Leef je dromen! ❤️☀️

En alles wat je meeneemt onderweg daar naar toe, heb je het Dan nodig. Ook alle dalen op jouw weg helpen om het juiste ballast los te laten. O o o als je wist hoe de wereld daar blijer zou van worden als je die dromen gaat realiseren en leven die vanuit de diepe dieptes van jouw hart komen! Hoe meer zijn ze gebonden aan jouw zielsmissie, hoe waardevoller.
Say Yes! to your heart dreams and follow your precious heart ?
For the good of all."

Vlada

‘Ik werk met hart, beeld & ziel’