manifestatie

Van Droom naar Manifestatie

"Ontwaak uit jouw droom en ontmoet de ware, jezelf", Vlada

Een droom bereiken. Zit daar een formule achter? Alles is maakbaar. Maar wat wil je echt?

In deze exclusieve masterclass leer je over de verbinding met jouw droom, neem je je intentie waar en maak je het zichtbaar. Iedere ervaring, o.a. via de visualisatie brengt jou een stuk dichter bij je ware manifestatie.

Weet je of voel je wat jouw droom is? In deze masterclass ontdek je niet alleen je hartewens, je gaat min of meer ervaren wie je werkelijk bent. Op deze manier luister je naar je onderbewuste: wat wilt jouw hart, dus wat is echt goed voor jou, naast wat wil jouw mind, wat jij denkt dat het goed voor jou is.

Tijdens het programma leer je aan te komen in het moment, het Nu, van waaruit je de gewenste intentie voor jezelf kunt zetten. Je ervaart je de kracht van adem en affirmeren. Je ontdekt de kracht van de visualisatie om in contact met jouw onderbewuste te komen.

Of je nu op zoek bent naar verwezenlijking op het gebied van (zelf)acceptatie, compassie, werk, relaties of andere grote en kleine thema’s in je leven, stilstaan bij wat er werkelijk wil gebeuren, blijkt voor velen het grootste geschenk dat ze zichzelf kunnen geven.

Aan het eind van de dag heb je verschillende technieken in handen om je gewenste leven te ont-dekken, van belemmeringen te ont-doen en te manifest-eren. Je weet dan ook hoe van een averechts naar een optimaal klimaat voor creatie en manifestatie te bewegen.

Einstein_

"Alle betekenisvolle verandering komt uit de verbeelding en werkt haar weg naar buiten. Verbeelding is veel belangrijker dan kennis."

 

"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

- Albert Einstein

Deze training geef ik in de vorm van een exclusieve masterclass en in vorm van een traject (1-op-1 of met een groep).

Exclusieve masterclass:

DATA & tijd:

27 februari 2020 (13.00 - 17.00 uur)

Investering

(maak een keuze die bij jou past):

♥ € 95,- euro (normaal bedrag); of

een enkele plek op basis van 'dana' - naar vermogen.

Inclusief koffie/thee, tussendoortjes en het materiaal.

Ook te volgen als een onderdeel van een Zelf-expressie-traject:

Stap 1. Ontdek je authentieke kracht (volg deze link)

Bewust worden met jouw authentieke zelf, een of meerdere krachten, die op dit moment van waarde zijn in jouw realisatie. Op een praktische manier kennis maken met de Visualisatie.

Stap 2. Van Droom naar Manifestatie (huidige masterclass)

Bewust worden met jouw droom, een sterke(re) verbinding leggen met jouw intentie, leren visualiseren, affirmeren, manifesteren, een goede basis/ grond maken voor de realisatie van jouw droom.

Stap 3. Training/ miniretraite Zelf-expressie

Een duik nemen naar jouw authentieke zelf-expressie, bewust worden met de stukken die jou niet meer dienen en ze op een speciale wijze transformeren, de nodige ingrediënten ophalen voor je creatie van jouw flow, waar alles mogelijk is, daarvan genieten. Van jouw ware beweging, je ware adem, je ware zelf.

Stap 4. Meerdaagse retraite Zelf-expressie.

Verdieping op de 1daagse training, meer tijd en aandacht voor de transformatie, benadering van meerdere dimensies die de transformatie en de creatie van de flow mogelijk maken, nog meer oefenen om het onderbewuste te openen, patronen inzichtelijk maken en doorbreken. Ieder zijn eigen proces en zijn eigen diepte die zich op dat moment kan bieden.

1-op-1 traject - zie Coaching - Het Mettamorfosetraject.

Traject binnen een bestaand team rond een gezamenlijke droom -

informeer naar de mogelijkheden.

Vlada Lisinenko

"Ik verdiep mij al jaren in het fenomeen ‘visualisatie’ en werk vanuit de overtuiging dat je in alles en iedereen een schat kunt vinden als je durft je open te stellen, je over te geven aan het creatieproces, onder andere door het visualiseren."

- Vlada Lisinenko

"Leef je dromen! ❤️☀️

En alles wat je meeneemt onderweg daar naar toe, heb je het Dan nodig. Ook alle dalen op jouw weg helpen om het juiste ballast los te laten. O o o als je wist hoe de wereld daar blijer zou van worden als je die dromen gaat realiseren en leven die vanuit de diepe dieptes van jouw hart komen! Hoe meer zijn ze gebonden aan jouw zielsmissie, hoe waardevoller.
Say Yes! to your heart dreams and follow your precious heart ?
For the good of all."

Vlada

‘Ik werk met hart, beeld & ziel’