VladaVisuals Overzicht. Daarom

Het is niet altijd een vanzelfsprekende beslissing om je talenten te gaan volgen. Zelfs als je ze al van jongs af aan kent.

Creativiteit en spiritualiteit hebben ervoor gezorgd dat Vlada mensen via beelden op verschillende wijze helpt met elkaar of met het eigen onderbewuste te communiceren.

Door vele ervaringen en experimenten aan te gaan, heeft Vlada eigen manieren gevonden hoe ze haar drijfveer na kon leven om haar eigen potentieel steeds naar boven te halen en daarbij ook anderen te inspireren en in hun processen te begeleiden.

Vlada Lisinenko staat met VladaVisuals voor de Beeldreflectie Visuals & Training en voor de Zelf-expressie Coaching & Training.

"Geef de essentie via een beeld weer.

- Vlada Lisinenko

Brainstorm- of andere sessies zijn fijn, want ze zijn bedoeld om Samen ergens voor te gaan en dat met de groepskracht Samen te realiseren. Hoe zorg je ervoor dat alle ‘parels’ van de bijeenkomst opgemerkt worden en niet in de woordenbrij verdwijnen?

Tijdens jouw sessie luister ik en reflecteer ik met een beeld op alles wat gezegd wordt. Zet je dit in jouw communicatie, dan werk ik het tot de aantrekkelijke visuals uit. Zie Beeldreflectie voor de visuals en trainingen, waarin ik mijn expertise met jou deel.

Zo kun je de oogst op een afstand terug zien en bewonderen. Wat neem je mee? Wat past bij de eerste stap? En wat zet je onderweg naar het resultaat in?

Ik maak processen en situaties overzichtelijk met gebruik van mijn visualisatie-tools. Daarmee voorkom je onnodige discussies en uitleg. Aan het eind van de sessie vat ik de rode lijn en de essentie samen en heb je zicht op het proces naar het resultaat. Iedereen in jouw team herkent zich in dit heldere beeld en kan zich eraan confirmeren. Vanuit dit beeld kun je samen verder.

Bovendien hebben nieuwe interacties een inspirerende en opwekkende werking op een team of op het publiek.

"Je hoeft alleen maar te Zijn.

- Vlada Lisinenko

Wat zou je zijn als je weet wie je werkelijk bent, als je je droom leeft? Wat als je beseft dat je uniek, speciaal en bijzonder bent? Nu al. En altijd al geweest.

Hoe zou het zijn als je de oorsprong herinnert en jezelf omarmt? Nu al.

Zou je dan niet steeds meer vanuit jouw authenticiteit leven? Zou je dan niet jezelf willen uiten en meer voor jouw naaste omgeving en voor de wereld kunnen betekenen?

Wat houdt jou daarvan tegen?

Wat zou je los kunnen laten om erin te geloven en ervoor te gaan?

Ik help jou om op een dieper niveau te reflecteren en te laten herinneren wie je werkelijk bent. Jouw authenticiteit naar boven halen. Dus jouw essentie, potentie, jouw talenten, jouw licht.

Laten we de wereld lichter en zonniger maken door het eigen licht samen te bundelen en te laten schijnen.

Ik weet het zeker, als je weet wie je bent, durf je het ook te uiten en anderen daarmee te inspireren om te schijnen en echt te leven. Zie Zelf-expressie voor de individuele coaching en voor de trainingen en masterclasses.

VladaVisuals_profiel

"Om jouw gewenste succes te bereiken, help ik jou een sterke verbinding te maken met je werkelijke doelen. Ik help jou in je kracht komen door jouw verborgen potentieel naar boven te halen, zodat je naast een verrassend resultaat ook verrijkt door je proces.

- Vlada Lisinenko