VladaVisuals in een overzicht | Beeldreflector, Visuele Storyteller, Procesversneller

Brainstorm- of andere sessies zijn fijn, want ze zijn bedoeld om Samen ergens voor te gaan en dat met de groepskracht Samen te realiseren. Hoe zorg je ervoor dat alle ‘parels’ van de bijeenkomst opgemerkt worden en niet in de woordenbrij verdwijnen?

Tijdens jouw sessie luister ik en reflecteer ik met een beeld op alles wat gezegd wordt (Zie Beeldreflectie). Zo kun je de oogst op een afstand terug zien en bewonderen. Wat neem je mee? Wat past bij de eerste stap? En wat zet je onderweg naar het resultaat in? Ik maak processen en situaties overzichtelijk met gebruik van mijn visualisatie-tools. Daarmee voorkom je onnodige discussies en uitleg. Aan het eind van de sessie vat ik de rode lijn en de essentie samen en heb je zicht op het proces naar het resultaat. Iedereen in jouw team herkent zich in dit heldere beeld en kan zich eraan confirmeren. Vanuit dit beeld kun je samen verder. Daarmee bespaar je niet alleen tijd, ook geld. Waar zou je het anders eraan kunnen besteden? Bovendien hebben nieuwe interacties een inspirerende en opwekkende werking op een team of op het publiek.

 

Bij complexe vraagstukken en startup- of veranderingsprocessen bied ik mijn reflectie op een dieper niveau (zie Procesversnelling). Ik spreek hier de potentie van jouw team aan en help meer kracht en meer informatie naar boven te brengen. Ik sta hier in de rol van begeleider en leg verbinding met de intentie, essentie en talenten van ieder teamlid. Bovendien leggen we met behulp van visualisatie de obstakels die er zijn bloot. Een sessie met mij zorgt voor een stevige ondergrond van waaruit veranderingen mogelijk zijn.

Naar behoefte, werk ik ook met jouw teamleden individueel. Ik richt mij op de ontdekking en ontwikkeling van talenten, zodat er meer vanuit eigenheid gewerkt en geleefd wordt.
Dat leidt tot sterkere individuen en een steker en dynamisch team.

Uiteraard, verwerk ik alle uitkomsten in sprekende visuals of infographics die je in communicatie (intern en extern) in kunt zetten en waarmee je product, dienst, project met trots bekend maakt.

VladaVisuals_profiel

"Om jouw gewenste succes te bereiken, help ik jou een sterke verbinding te maken met je werkelijke doelen. Ik help jou in je kracht komen door jouw verborgen potentieel naar boven te halen, zodat je naast een verrassend resultaat ook verrijkt door je proces.

- Vlada Lisinenko