VladaVisuals Overzicht. Daarom. Missie

Hoe zou het zijn om de weg van onze passie te mogen bewandelen. Hoe leg je de verbinding met jouw intentie of hoe maak je je project of concept overzichtelijk en helder. Het hart fluistert dus de echte parels blijven vaak verbonden.

Toch zijn er meerdere manieren die je helpen met jouw onderbewuste te communiceren terwijl je deze weg bewandelt.

Door vele ervaringen en experimenten aan te gaan en de wijsheid en kennis van haar leraren te integreren, heeft Vlada de manieren gevonden hoe je je drijfveer na kan leven om je eigen potentieel steeds naar boven te halen. Zij inspireert en begeleidt mensen in hun eigen processen of de processen binnen de organisatie. Het beeld speelt daarbij vaak een belangrijke rol mee. Van heel praktisch en toepasselijk in het bedrijfsleven tot heel diepgaand en transformerend, zoals persoonlijk en in een teamsverband.

Wil je de routekaart meer verkennen? Kies de route die bij jou momenteel het beste past: Beeldreflectie Visuals & Training en Zelf-expressie Transformatie Coaching & Training.

Visual Mercatus (fragment). "Ik vind het bijzonder hoe jij ons verhaal na ons eerste gesprek zo in beelden om hebt kunnen zetten. En hoe het in een paar stappen gegroeid is naar deze verbeelding."- Ton Beurmanjer, Mercatus
Visual Mercatus (fragment). "Ik vind het bijzonder hoe jij ons verhaal na ons eerste gesprek zo in beelden om hebt kunnen zetten. En hoe het in een paar stappen gegroeid is naar deze verbeelding."- Ton Beurmanjer, Mercatus

"Geef de essentie via een beeld weer en zet innovatie in een versnelling.

Brainstorm- of andere sessies zijn fijn, want ze zijn bedoeld om Samen ergens voor te gaan en dat met de groepskracht Samen te realiseren. Hoe zorg je ervoor dat alle ‘parels’ van de bijeenkomst opgemerkt worden en niet in de woordenbrij verdwijnen?

Tijdens jouw sessie luister ik en reflecteer ik met beeld op alles wat gezegd wordt. Processen en situaties worden ineens overzichtelijker. De rode lijn en de essentie daarvan geven de houvast.

Dat maakt dat je onnodige discussies en een extra uitleg voorkomt. Als iedereen in jouw team zich in dit beeld herkent, kan hij/zij zich daaraan veel makkelijker confirmeren, zo kun je dan samen vanuit dit beeld verder.

Zet je dit in jouw communicatie lijn, dan werk ik het tot de aantrekkelijke visuals uit.

Zie Beeldreflectie voor visuals en trainingen, waarin ik verschillende rollen speel: 'ik reflecteer' en 'ik draag aan jou mijn kennis over'.

Trust. There is no exclusion.

"De uiting van jouw oorsprong is de meest fascinerende expressie die er is. Omarm jezelf nu al."

Wat zou je zijn als je weet wie je werkelijk bent, als je je droom leeft? Wat als je beseft dat je uniek, speciaal en bijzonder bent? Nu al. En altijd al geweest.

Hoe zou het zijn als je de oorsprong herinnert en jezelf volledig omarmt? Nu al.

Zou je dan niet steeds meer vanuit jouw authenticiteit leven? Zou je dan niet jezelf durfen uiten om meer voor jouw naaste omgeving en voor de wereld kunnen betekenen?

Wat zou je los kunnen laten om erin te geloven en ervoor te gaan?

Ik help jou om op een dieper niveau te reflecteren en te laten herinneren wie je werkelijk bent. In jouw essentie, potentie en jouw talent.

Laten we de wereld lichter en zonniger maken door het eigen licht samen te bundelen en te laten schijnen.

Zie Zelf-expressie voor de individuele coaching en healing en voor de trainingen en masterclasses.

Vlada Lisinenko contact

"Om jouw gewenste succes te bereiken, help ik jou een sterke verbinding te maken met je werkelijke doelen. Ik help jou in je kracht komen door jouw verborgen potentieel naar boven te halen, zodat je naast een verrassend resultaat ook verrijkt door je proces.

- Vlada Lisinenko