"Feel it. See it. Believe it. Express it."

Vlada Lisinenko

Zelf-expressie transformatie coaching

Vanuit je kracht en betekenisvol te leven, stralen, passievol aan het werk en echt genieten van de vrijheid.

Jij wilt jezelf meer ontdekken en meer realiseren. Wat zijn jouw authentieke talenten? Ik help je verbinding te maken met je werkelijke/ wezenlijke doelen, de juiste acties zichtbaar te maken en je energie daarop te richten.

Je krijgt meer zelfvertrouwen doordat je weet wat je ‘verborgen kracht’ is en vergroot het geloof in jezelf en je intentie om vanuit je kracht te werken en te leven. Heb je obstakels die jouw weg naar succes verstoren? Ik help jou om ze op te ruimen en jezelf te empoweren op deze groeireis.

Gaan we de bergen op? Of eerst de grotten in? Het ligt helemaal aan het Nu-moment, waar je je op jouw weg bevindt.

"Iedereen mag leren om een vrouw te zijn.

Zelfs een vrouw."

“Ik help jou om de obstakels op te ruimen en jezelf op je groeireis te empoweren.” 

- Vlada

Zelfexpressie

Een bestaand traject

Zeer interessant voor de trainingsbureaus, als een waardevolle aanvulling om een verdieping te bieden.

“Vlada doet met haar visuals een beroep op de innerlijke sleutel die toegang kan geven tot een volgend niveau. De uitkomst is telkens weer verrassend en heeft mij meermalen diep geraakt en tot verder uitdiepen aangezet.”

 

“.. Wat me het meest bij blijft, is je rust! Dat straal je uit. Je bent laagdrempelig en weet op creatieve wijze inzichten te geven”.

"Ik volg al enige tijd een bijzonder waardevol coachingstraject bij Vlada. Met haar rustgevende stem weet ze bij mij de juiste snaren te raken. 

Vlada helpt mij ook om vastgeroeste patronen te doorbreken. Ik stap meer en meer uit mijn oude comfortzone en kom langzaam, maar zeker in mijn nieuwe en energiekere 'systeem'. Daar is iedereen bij gebaat: in de eerste plaats ikzelf, en daarnaast mijn directe omgeving, binnen zowel persoonlijke als zakelijke kringen."

"Ik moet zeggen dat ik sceptisch was. En wat gebeurde? Vlada liet mij stilstaan, door verschillende verdiepende vragen te stellen, bij wat we noemen 'mijn droom'. 

Door deze in beelden en daarna in woorden vorm te geven, en ook in een tekening, is er iets losgemaakt en verder op gang gekomen wat mij meer en dieper bewust heeft gemaakt van wat ik als mijn roeping ervaar, mijn missie. Mijn taak, licht, mijn bijdrage voor de wereld. Het hierbij weer en met haar begeleiding stil staan, heeft veel verdiept en in beweging gebracht. Een nieuwe impuls."