"See it. Feel it. Believe it. Express it."

 

Mettamorfosetrajecten naar de Authentieke Zelf-expressie

"Vanuit je kracht betekenisvol en speels leven, stralen, passievol aan het lievelingswerk, in contact met jezelf en de wereld om je heen, echt genieten van vrijheid, van het Zijn."

- Vlada

De Mettamorfose - transformatie via de onvoorwaardelijke liefde, van binnen en van buiten.

Eenmaal bewust met jouw ontwikkelingspad zie je jezelf continu veranderen. Je pijn die je eerder uiterst probeerde te vermijden dient jou steeds vaker als een mest voor de groei.

In plaats van jezelf continu verdoven van de werkelijkheid, ben je steeds bewuster met jouw houding, jouw expressie, jouw angsten en talenten, jouw Zijn.

Binnen de Mettamorfose leer je deze bewustwording op alle niveau's toe te passen: fysiek (jouw levensstijl, je gezondheid), mentaal (je taalgebruik, affirmaties), emotioneel (wat voel je echt), spiritueel (jouw zielsmissie, ontdekking van jouw hoge bewustzijn).

Je merkt de verandering, bevrijding van binnen en van buiten.

Al met al ontdek je steeds meer de zelfliefde, de onvoorwaardelijke liefde, die de verandering - de transformatie - mogelijk maakt.

Kies je voor een groepstraject of een exclusief individueel traject.

Vanessa

“Na de hypnose/regressie sessie met Vlada is een hardnekkig thema in mij stap voor stap aan het sterven en transformeren. Direct na de sessie voelde ik me lichter en opgelucht en het werkt nog steeds door. Dankjewel Vlada voor je liefde en mooie gave te verbinden met delen van mij waar ik zelf niet bij kon. Dit was diep en prachtig!"

- Vanessa Leon

“Ik help jou om de obstakels op te ruimen en jezelf op je groeireis te empoweren.” 

- Vlada Lisinenko

Mettamorfose

In alle trajecten werken wij multidimensionaal en op alle niveau's:

Fysiek - stap je binnen met een fysiek ongemak (zoals (chronische) pijnen, krampen) - je leert naar jouw lichaam te luisteren en herstelt jouw algemene gezondheid.

Emotioneel - heb je moeite met het voelen wat werkelijk in jou speelt - je heelt jouw emotionele lichaam en ervaart steeds meer de onvoorwaardelijke liefde door jou heen stromen.

Mentaal - een overprikkeling door vele gedachten en zorgen, het volle hoofd, het vele moeten en daardoor hoog in je adem zitten - je leert om jouw hoofd leeg en helder te maken, ontdekt je conditioneringen en mentale patronen die je in de weg van een vrije flow staan.

Spiritueel - je heelt jouw spirituele karma, herstelt de verbindingen met het hogere zelf, leert naar jouw intuïtie en je onderbewuste te luisteren, ontdekt jouw zielsmissie en talenten.

Sleutelwoorden: rust, healing, transformatie, ontspanning, inspiratie, gezondheid, hogere trillingen, zelfliefde, flow, overstap naar de 5e dimensie, balans tussen de feminine en masculine energien, authentieke zelfexpressie.

 

mettamorfose vlada

Een kijkje in de methode's die in deze trajecten naar voren kunnen komen:

💧 Methode beter ademen

👁 Geleide visualisatie (eigen methode)

🎭 Art & Expressie therapie (eigen methode)

☀ Altazar Rossiter methode
(in contact met jouw Spirituele Intelligentie)

🌈 Hypnoze, regressie, reïncarnatie

🙌🏻 Emotional Freedom technique

Groepstrajecten

Een co-creatie vanuit ieders hoge bewustzijn. Je werkt gedurende het traject veel vanuit jouw onderbewuste en daardoor leer je automatisch naar jouw intuïtie te luisteren. 'Je hart volgen' wordt steeds meer zichtbaar en voelbaar.

Je werkt aan jouw thema's (vanuit dit of zelfs vorige/ toekomstige levens) op diepere niveau's, inclusief de akashic records en DNA codes.

Je zou altijd, waar nodig, een individuele sessie aanvragen of naar een individueel traject overstappen.

Naast dit traject raad ik iedere deelnemer aan om de 1- of 2-daagse retraites te volgen. Hier krijg je meer ruimte en tools om aan jouw zelf-expressie (speels) te werken. Hier voeg ik meer artistieke dimensies toe, waardoor je de de bevrijding en de flow intenser ervaart en integreert.

Individueel traject

Wil je liever individueel aan de slag en liever gerichter aan jouw situatie/ intentie werken?

Gedurende 3 verdiepende sessies (in totaal 8 uur) werken we aan jouw werkelijke intentie en nodige transformatieprocessen. Daarnaast stemmen we binnen- en buitenwerelden met elkaar af. Wellicht ben je letterlijk 'uit je jasje gegroeid'? Hoe zie je eruit als je naar jezelf met twee liefdevolle ogen kijkt? Wat past bij jou nu wel?

Als het bij jouw traject past, geef ik jou ook een kleur- en kledingadvies.

Optioneel: ik verzorg voor jou een fotosessie om jouw uitstraling en de werkelijke schoonheid vast te leggen. Waar hang je deze poster op? Om dat altijd (ook in mindere tijden) te herinneren hoe mooi en bijzonder je bent en makkelijker bovenop te komen.

Uiteraard, ook tijdens dit traject raad ik jou aan om de 1- of 2-daagse retraites te volgen. Hier krijg je meer ruimte en tools om aan jouw zelf-expressie (speels) te werken. Hier voeg ik meer artistieke dimensies toe, waardoor je de de bevrijding en de flow binnen de groepskracht intenser ervaart en integreert.

Kom op je adem en rust

Ademen doe je altijd, ook al ben je je er niet van bewust.

Omdat ik zie hoe effectief en waardevol deze ademmethode is, pas ik deze vaak in mijn coachingspraaktijk als basis toe, in 1-op-1-sessies en tijdens de groepstrainingen.

Methode Beter ademen is een eenvoudige oefenmethode die leidt naar een optimale, natuurlijke ademhaling.

Dit betekent:

  • een rustige, lage ademhaling in rust
  • een effectieve, volledige ademhaling bij inspanning 
  • snel en effectief uit je hoofd en in je lijf

Resultaten:

meer rust, ontspanning, energie, gezondheid, helderheid, concentratie, harmonie en (zelf)vertrouwen, sterkere core/core-kracht, betere nachtrust, sportprestaties, spijsvertering, intuïtie, immuunsysteem en emotionele balans, oplossen van ademproblemen, angstreductie, stressreductie, reductie gedachtestroom en toename persoonlijke kracht en effectiviteit. Mooi handvat voor (spirituele) ontwikkeling.

adem paardebloem

Volledig ademen is volledig leven.

Bewust ademen is bewust leven en met de krachtige vrije ademhaling sta je krachtig en vrij in het leven.

"Door de manier waarop je ademt te veranderen, krijg je een middel in handen om je geluk, gezondheid en enthousiasme te vergroten of terug te vinden. Aldus een middel om de beste versie van jezelf te worden."

- Marleen van den Hout

(de grondlegger Methode Beter ademen)

startvandaagmetademen

Deze methode werd door Marleen van den Hout en Robert Bridgeman in 2016 beschreven en uitgegeven. Het boek kent inmiddels de 5e druk en is in feite een aanrader als je meer wilt weten over de wetenschappelijke onderzoeken, feiten, diversiteit aan methodes en technieken en zelfs praktische oefeningen.

Hypnosis

Slechts 3 sessies met de coachee en al na de 2e had hij meer ontspanning, energie, een prima concentratie enz. en stopte zelfs met medicijnen tegen ADHD, geen last meer van!

Zijn feedback:

"Al enkele tijd ben ik bezig met het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en -expressie, deze reis heeft me uiteindelijk geleid naar Vlada Lisinenko.

Ik kan inmiddels zeggen dat ik heel blij ben dat ik die keuze heb gemaakt. Dankzij het rustige en empathische karakter van Vlada voelde ik me al vrij snel comfortabel tijdens de coaching, hierdoor durfde ik me kwetsbaar op te stellen.

Wat ik erg prettig vond aan de coaching was dat Vlada veel gebruik maakt van praktische oefeningen die je goed in het dagelijks leven kan toepassen. Zo hebben we veel geoefend met ademoefeningen die ik nog steeds elke dag doe en die veel toegevoegde waarde hebben in mijn algehele energie.

Daarnaast heb ik door middel van hypnose een deel van mijn verleden los kunnen laten waarvan ik niet eens wist dat dat nog zo’n grote impact op me had.

Dankzij de coaching heb ik geleerd om meer naar mijn gevoel te luisteren, voel ik me vrijer en energieker en is mijn zelfvertrouwen aanzienlijk gegroeid. Dus al met al een hele fijne ervaring waar ik veel waarde uit heb gehaald!"

- Tim

Podcast

Interview door Stefan van der Stroet:

  • Over de Zelf-expressie en Beeldreflectie
  • De weg naar de ware zelf
  • Verbinding met de authentieke kracht
  • Healing
  • Persoonlijke ervaringen en trajecten
  • Inzichten en trajecten
  • En meer

“Vlada heeft me begeleid in een proces van heling. Via de Altazar Rossiter methode en hypnose ben ik bij een diep stuk onveiligheid gekomen en heb ik contact kunnen maken met een angstig kinddeel in mezelf dat zich niet gezien of gehoord voelde.

Een heel bijzondere ervaring waar het ging om overgave van angst en overgave aan het proces. Vlada zag dat ik daar tegenaan liep en heeft me er doorheen geholpen. Heel fijn en diep dankbaar voor de "space holding" die ze heeft gedaan zodat ik me veilig voelde om dieper te zakken.

Ik heb nu dat kinddeel in mezelf ontvangen en geïntegreerd zodat de angst die er zat opgelost is. Heel bijzonder om contact met mezelf en mijn moeder te maken tijdens de hypnose en er achter te komen wat er gebeurd is.

Ik voel me completer en krachtiger nu dat kinddeel geïntegreerd is en me niet meer saboteert. Heel fijn, diep dankbaar!

Enorm bedankt Vlada voor deze sessie, ik ga nu "echt" integreren en de komende tijd voelen en ervaren wat het met me heeft gedaan."

- Wilbrand Schothuis

"Ik volg al enige tijd een bijzonder waardevol coachingstraject bij Vlada. Met haar rustgevende stem weet ze bij mij de juiste snaren te raken. 

Vlada helpt mij ook om vastgeroeste patronen te doorbreken. Ik stap meer en meer uit mijn oude comfortzone en kom langzaam, maar zeker in mijn nieuwe en energiekere 'systeem'. Daar is iedereen bij gebaat: in de eerste plaats ikzelf, en daarnaast mijn directe omgeving, binnen zowel persoonlijke als zakelijke kringen."

“Vlada doet met haar visualisatie een beroep op de innerlijke sleutel die toegang kan geven tot een volgend niveau. De uitkomst is telkens weer verrassend en heeft mij meermalen diep geraakt en tot verder uitdiepen aangezet.”

De Bewustwording

Daar begint alles mee. Of je net de eerste stappen zet, onderweg naar de transformatie (dus meer vrijheid en geluk). En of je al onderweg flink wat heb gedaan en verwerkt. Telkens begin je vanaf een dezelfde punt. Jezelf. Precies hier en precies Nu. Waar je nu bent. Het leven vanuit jouw optimale potentieel en liefde, is niets anders dan gewoon er aanwezig te zijn. Vanuit deze plek zien wij en voelen wij steeds meer wat onze potentie belemmert, al zijn wij in onze diepe essentie het wel en altijd al geweest.

Telkens als we er zo ver op ons pad zijn, worden we bewust met onze bepaalde patronen die zich ineens aan ons tonen. Als wij besluiten om ze aan te gaan, staan we dan wel eens versteld, dat er de hele wereld zich achter schuilde. En we waren daar wellicht het hele leven niet eens bewust van, terwijl wij er last van deze belemmeringen ervoeren. Of leek het ons juist van niet! Of... indirect! Of niet wij, wel anderen. En het leek ons zelfs positief. Net als bijvoorbeeld een glimlach. 

Andere kanten van een medaille, inclusief het nastreven van de dromen en het hebben van een sterke mindset.

Balanceren_Vladaartvibes
Ba-lanceren op niveau, 2017

“Achter een kleine nuance kan zich soms de hele wereld schuilen.” 

- Vlada Lisinenko

Coachingsruimte

Graag verwelkom ik jou op een inspirerende lokatie in Zwolle, De Manifestatie.

Zo naam, zo sfeer werken aan jouw ontwikkelingsproces mee. Altijd op afspraak.

Emmastraat 7
8011 AE Zwolle

 

 

Goed om te weten:

De coachingstrajecten binnen organisaties, waar meerdere mensen bij betrokken zijn, verzorg ik ook incompany.

“.. Wat me het meest bij blijft, is je rust! Dat straal je uit. Je bent laagdrempelig en weet op creatieve wijze inzichten te geven”.

"Ik moet zeggen dat ik sceptisch was. En wat gebeurde? Vlada liet mij stilstaan, door verschillende verdiepende vragen te stellen, bij wat we noemen 'mijn droom'. 

Door deze in beelden en daarna in woorden vorm te geven, en ook in een tekening, is er iets losgemaakt en verder op gang gekomen wat mij meer en dieper bewust heeft gemaakt van wat ik als mijn roeping ervaar, mijn missie. Mijn taak, licht, mijn bijdrage voor de wereld. Het hierbij weer en met haar begeleiding stil staan, heeft veel verdiept en in beweging gebracht. Een nieuwe impuls."

- Wietse Siebenga

“Ik heb een sessie van Vlada ontvangen volgens de Althazar Rossiter methode. Het heeft een aardige impact gehad en de inzichten en momenten van realisatie zijn er heel wat geweest. Mijn systeem is aan het bijkomen van deze upgrade... Verdiepend en verhelderend en helend. In deze tijden waarin zo ontzettend veel word uitgewerkt een blessing.”

- Diana Terlingen

"Vlada is heel goed om bij jezelf een aantal onbekende puzzelstukjes zichtbaar te krijgen. Althans dat heeft zij bij mij gedaan tijdens een recent coaching traject. En van daaruit ontvouwt zich dan een breder beeld van jezelf. Hierbij komt haar visual 'Beeldreflectie' volkomen tot haar recht. Vlada geeft je een heel goede drive en inspireert ze je bij het vinden en ontdekken van die puzzelstukjes. Velen kennen hun eigen plaatje niet en blijven hangen in loshangende en incomplete puzzelstukjes. Immers een completere puzzel van jezelf krijgen dat is niet velen meegegeven en bij mij al helemaal niet. Er zullen zeker nog stukjes bijkomen. De gesprekken met Vlada waren voor mij heel waardevol. En voor een zeer rationeel acterend heerschap zegt dat wel iets."

- Pieter Muller