"Feel it. See it. Believe it. Express it."

Vlada Lisinenko

Authentieke Zelf-expressie transformatieve coaching

"Vanuit

je kracht

betekenisvol

en speels leven,

stralen,

passievol aan het werk,

in contact met jezelf

en de wereld om je heen,

echt genieten

van vrijheid,

van het zijn."

- Vlada

Zelfexpressie vv

Jij wilt jezelf meer ontdekken en meer realiseren. Wat zijn jouw authentieke talenten?

Ik help je verbinding te maken met je werkelijke/ wezenlijke doelen, de juiste acties zichtbaar te maken en je energie daarop te richten.

Je krijgt meer zelfvertrouwen doordat je weet wat je ‘verborgen kracht’ is en vergroot het geloof in jezelf en je intentie om vanuit je kracht te werken en te leven. Heb je obstakels die jouw weg naar succes verstoren? Ik help jou om ze op te ruimen en jezelf te empoweren op deze groeireis.

Gaan we de bergen op? Of eerst de grotten in? Het ligt helemaal aan het Nu-moment, waar je je op jouw weg bevindt.

“Na de hypnose/regressie sessie met Vlada is een hardnekkig thema in mij stap voor stap aan het sterven en transformeren. Direct na de sessie voelde ik me lichter en opgelucht en het werkt nog steeds door. Dankjewel Vlada voor je liefde en mooie gave te verbinden met delen van mij waar ik zelf niet bij kon. Dit was diep en prachtig!"

- Vanessa

Over de authentieke zelf-expressie. Wat is 'authentiek' en wat is 'zelf'? Hier een paar inzichten in dit multi-dimensionaal onderwerp. (In het Engels)

“Vlada doet met haar visualisatie een beroep op de innerlijke sleutel die toegang kan geven tot een volgend niveau. De uitkomst is telkens weer verrassend en heeft mij meermalen diep geraakt en tot verder uitdiepen aangezet.”

“Ik help jou om de obstakels op te ruimen en jezelf op je groeireis te empoweren.” 

- Vlada Lisinenko

Sessies en trajecten

Tijdens de eerste sessie kijken wij samen naar jouw huidige situatie/ vertrekpunt en jouw intentie voor het traject. Als ware schetsen wij de route die bij jou momenteel past. Bij de vervolgsessies evalueren wij jouw processen en transformaties: waar sta je nu? wat is je nieuwe vertrekpunt?

Iedere ontwikkeling heeft zijn tijd en integratie nodig, iedere 'belemmering' of 'intentie' heeft eigen aandacht en benadering nodig. De route is op jou afgestemd om de optimale vervulling te realiseren. Afhankelijk van jouw intentie ga je aan de slag met een traject van 3, 6 of 9 sessies. De lengte en de frequentie van het traject en de lengte van de sessies (kort of verdiepend) stemmen wij samen af.

Vaardigheden en tools

Geleide visualisatie

Hypnose & regressie

Methode Beter ademen

Spirituele intelligentie

Emotional Freedom Technique

Overig

“Vlada heeft me begeleid in een proces van heling. Via de Altazar Rossiter methode en hypnose ben ik bij een diep stuk onveiligheid gekomen en heb ik contact kunnen maken met een angstig kinddeel in mezelf dat zich niet gezien of gehoord voelde.

Een heel bijzondere ervaring waar het ging om overgave van angst en overgave aan het proces. Vlada zag dat ik daar tegenaan liep en heeft me er doorheen geholpen. Heel fijn en diep dankbaar voor de "space holding" die ze heeft gedaan zodat ik me veilig voelde om dieper te zakken.

Ik heb nu dat kinddeel in mezelf ontvangen en geïntegreerd zodat de angst die er zat opgelost is. Heel bijzonder om contact met mezelf en mijn moeder te maken tijdens de hypnose en er achter te komen wat er gebeurd is.

Ik voel me completer en krachtiger nu dat kinddeel geïntegreerd is en me niet meer saboteert. Heel fijn, diep dankbaar!

Enorm bedankt Vlada voor deze sessie, ik ga nu "echt" integreren en de komende tijd voelen en ervaren wat het met me heeft gedaan."

- Wilbrand Schothuis

"Ik volg al enige tijd een bijzonder waardevol coachingstraject bij Vlada. Met haar rustgevende stem weet ze bij mij de juiste snaren te raken. 

Vlada helpt mij ook om vastgeroeste patronen te doorbreken. Ik stap meer en meer uit mijn oude comfortzone en kom langzaam, maar zeker in mijn nieuwe en energiekere 'systeem'. Daar is iedereen bij gebaat: in de eerste plaats ikzelf, en daarnaast mijn directe omgeving, binnen zowel persoonlijke als zakelijke kringen."

De Bewustwording

Daar begint alles mee. Of je net de eerste stappen zet, onderweg naar de transformatie (dus meer vrijheid en geluk). En of je al onderweg flink wat heb gedaan en verwerkt. Telkens begin je vanaf een dezelfde punt. Jezelf. Precies hier en precies Nu. Waar je nu bent. Het leven vanuit jouw optimale potentieel en liefde, is niets anders dan gewoon er aanwezig te zijn. Vanuit deze plek zien wij en voelen wij steeds meer wat onze potentie belemmert, al zijn wij in onze diepe essentie het wel en altijd al geweest.

Telkens als we er zo ver op ons pad zijn, worden we bewust met onze bepaalde patronen die zich ineens aan ons tonen. Als wij besluiten om ze aan te gaan, staan we dan wel eens versteld, dat er de hele wereld zich achter schuilde. En we waren daar wellicht het hele leven niet eens bewust van, terwijl wij er last van deze belemmeringen ervoeren. Of leek het ons juist van niet! Of... indirect! Of niet wij, wel anderen. En het leek ons zelfs positief. Net als bijvoorbeeld een glimlach. 

Andere kanten van een medaille, inclusief het nastreven van de dromen en het hebben van een sterke mindset.

Balanceren_Vladaartvibes
Ba-lanceren op niveau, 2017

“Achter een kleine nuance kan zich soms de hele wereld schuilen.” 

- Vlada Lisinenko

Transformatie training naar Zelf-Expressie

Weet je wie je werkelijk bent? Leef je je droom en ben je blij met alles wat je doet of ervaar je nog ergernissen, omdat jij jezelf nog beperkt in geheel jezelf zijn? (door patronen, angsten, blokkades, invloed van je omgeving waar je opgegroeid bent, gewoontes etc.)?

Mocht je ervoor kiezen deze training te gaan volgen, dan neem ik jou graag mee op een verrassende reis, met als eindebestemming jouw ware zelf expressie.

1-daagse training/retraite (12 mei); 

5-daagse retraite (11 - 17 november).

Coachingsruimte

Graag verwelkom ik jou op een inspirerende lokatie in Zwolle, Droom van Zwolle. Zo naam, zo sfeer werken aan jouw ontwikkelingsproces mee. Altijd op afspraak.

Koestraat 35
8011 NJ Zwolle

Goed om te weten: ik werk ook op afstand. En ja, zelfs de hypnose werkt goed, en zelfs tot op een andere kant van het oceaan. Deze sessies geef ik online via een video-chat.

Droomvanzwolle_welkom

Mijn expertise als een verrijking van een bestaand traject (samenwerking)

Zeer interessant voor de trainingsbureaus, als een waardevolle aanvulling om een verdieping te bieden.

Denk bijvoorbeeld aan de geleide visualisatie. Bij de complexe vraagstukken rond innovatie of transitie, bij de brainstorm (een eigen methode), bij de ontwikkelingstrajecten waar de kracht van iedere medewerker of ieder teamlid tot werk mag komen.

De realisatie van een droom geldt ook voor de realisatie van een doel en het teamdoel. Gun jouw team de gelegenheid om een verdieping te bereiken, om daar naar de werkelijke waarden te kijken die het toedoen aan de versnelings-/ veranderingsproces.

“.. Wat me het meest bij blijft, is je rust! Dat straal je uit. Je bent laagdrempelig en weet op creatieve wijze inzichten te geven”.

"Ik moet zeggen dat ik sceptisch was. En wat gebeurde? Vlada liet mij stilstaan, door verschillende verdiepende vragen te stellen, bij wat we noemen 'mijn droom'. 

Door deze in beelden en daarna in woorden vorm te geven, en ook in een tekening, is er iets losgemaakt en verder op gang gekomen wat mij meer en dieper bewust heeft gemaakt van wat ik als mijn roeping ervaar, mijn missie. Mijn taak, licht, mijn bijdrage voor de wereld. Het hierbij weer en met haar begeleiding stil staan, heeft veel verdiept en in beweging gebracht. Een nieuwe impuls."

- Wietse Siebenga

“Twee weken geleden heb ik een sessie van Vlada ontvangen volgens de Althazar Rossiter methode. Het heeft een aardige impact gehad en de inzichten en momenten van realisatie zijn er heel wat geweest. Mijn systeem is aan het bijkomen van deze upgrade... Verdiepend en verhelderend en helend. In deze tijden waarin zo ontzettend veel word uitgewerkt een blessing.”

- Diana Terlingen

"Vlada is heel goed om bij jezelf een aantal onbekende puzzelstukjes zichtbaar te krijgen. Althans dat heeft zij bij mij gedaan tijdens een recent coaching traject. En van daaruit ontvouwt zich dan een breder beeld van jezelf. Hierbij komt haar visual 'Beeldreflectie' volkomen tot haar recht. Vlada geeft je een heel goede drive en inspireert ze je bij het vinden en ontdekken van die puzzelstukjes. Velen kennen hun eigen plaatje niet en blijven hangen in loshangende en incomplete puzzelstukjes. Immers een completere puzzel van jezelf krijgen dat is niet velen meegegeven en bij mij al helemaal niet. Er zullen zeker nog stukjes bijkomen. De gesprekken met Vlada waren voor mij heel waardevol. En voor een zeer rationeel acterend heerschap zegt dat wel iets."

- Pieter Muller