banner_BraininBox

BraininBox

"Één team - één vraagstuk - een VERRASSEND RESULTAAT!"

De ideale brainstormsessie leidt tot innovatie. Cruciaal is dat mensen zoveel mogelijk uit hun comfortzone stappen en ongeremd ideeën uitwisselen en samen gaan creëren. Ons brein heeft op die momenten wel prikkeling nodig om die nieuwe ideeën ook echt te ontwikkelen.

Je bent gewend aan de term ‘outside-the-box’, maar wat onderschat wordt, is ‘in-the-box’.

Precies, wij gaan naar de schat graven!

Waarom? Er is al ontzettend veel opgeslagen in ons onderbewustzijn, we weten het alleen niet altijd op te roepen. Ik zorg voor de doorbraak.

Ik neem jouw team mee naar de verrassende en verrijkende verdieping en pas met die uitkomsten stappen wij ‘outside-the-box’ om verder  te co-creëeren. Als je alle kernen van je team bereikt hebt, kun je de hele teamkern echt sterk maken.

Na jaren ontwikkeling is dit revolutionaire middel een onmisbare tool voor elke innovatieve sessie. Ik ben er van overtuigd dat dit model in de toekomst een zekere trend is.

Bovendien, afhankelijk van jouw doelen en wensen, zorg ik na de afloop van deze sessie, dat alle resultaten tot een logische Visual verwerkt worden.

Waar brain je voor:

  • toekomst van jouw bedrijf
  • een nieuw product (ontwerp of dienst)
  • een doorbraak in een innovatief proces

Informeer naar vele mogelijkheden!

Zie ook de workshop Visuele Boost!

 

”Als je alle kernen van je team bereikt hebt, kun je de hele teamkern echt sterk maken.” - Vlada

Statement:

"Ik vraag deelnemers om een écht statement te maken dat hun doel/ wens alleen een positieve intentie en bijdrage heeft 'for the good of all' voor nu en voor de komende 7 generaties.”

"Een vraagstuk benaderen met een brainstorm, dat kende ik wel. Voorafgaand een visualisatie was nieuw voor mij. Het hielp mij om me met volle aandacht te verplaatsen naar de plek waar het vraagstuk zich afspeelt. Ik heb ervaren dat wanneer je een brainstorm start vanuit die plek er nieuwe en verfrissende gedachten en beelden ontstaan."

- Corine Tijsseling

"Vlada begeleide de brainstormsessie op een ingetogen meditatieve manier - een verademing als je normale brainstorms kent.

Verrassend en effectief."

- Diana Terlingen