Blog Vlada Lisinenko

Blog VladaVisuals motiveert graag naar meer Zelfexpressie.

Je ervaring die je niet uit het boeken krijgt. Wel doorleeft, beleeft, aangaat, onderzoekt... En dan bij stilstaat, wat als het iemand kan inspireren om deze materie ook te onderzoeken? Wat als dit de houvast voor iemand op dat moment kan zijn? Een prikkel voor een nieuwe wending, een aanmoediging om uit de comfort-zone toch durven te stappen, om te troosten of te helpen gedachten om te zetten.

Vele ervaringen die ik openbaar deel, zijn vaak een levenswerk. Ze werpen het licht op de processen die ons in dit leven te doen zijn. Soms komen ze bij vele mensen overheen en dan zou het 'kijkje door de venster' een motivatie kunnen zijn om er doorheen te komen, dichterbij jezelf. En vaak zijn de verrassende oplossingen slechts om de hoek. We zien ze pas als we bewust daar mee zijn.

"Verrijk jouw bewustzijn - verruim je horizon."

- Vlada Lisinenko

Grootste wegen

Door Vlada | 28 september 2019

Grootste wegen, kleine stappen naar de grootste wegen, wegen van jouw ontwikkeling, wegen vol valkuilen en mooie verrassingen, wegen die naar jouw essentie toe leiden. ‘Nee, dat weet ik, heb daarover gelezen en heb al de familieopstellingen gedaan. Maar het blijft. Het lukt niet.’ – Het driehoekig theezakje dompelde al voor de zoveelste keer in…

Lees verder

In het bekken

Door Vlada | 19 september 2019

De laatste tijd hoor ik mensen steeds vaker zeggen dat ik goed geaard ben, kracht en rust uitstraal en helder uit mijn woorden kom. Welnu… vele antwoorden liggen naar mijn vermoeden op de bodem van… het bekken. 🙂 Het lijkt erop dat veel om het bekken draait en dat leren we niet standaard op school…

Lees verder

De boom laten voor wat het is

Door Vlada | 24 augustus 2019

Authenticiteit, authenticiteit ontwikkelen, authenticiteit als de ware natuur, wat is de authenticiteit, authenticiteit als een spiegel op het nu De boom zo veel mogelijk laten voor wat het is. Dit stuk hout dat in de eerste instantie alleen een tafeltje in mijn praktijkruimte zou voorstellen, kreeg een diepere betekenis toen ik eenmaal mee in proces…

Lees verder

‘Wat als… wij VLEUGELS hebben’

Door Vlada | 7 maart 2019

Een paar dagen voor het laatste opleidingsweekend werd ik ’s nachts wakker en zag een Engel voor me! Niet letterlijk. In de schemering van de nacht kleurde de uitdrukking ‘DE VLEUGELS UITSLAAN’ ineens een nieuwe betekenis. En dit inzicht deel ik graag met jou! (Hoe spannend ik het er nog steeds af en toe vind,…

Lees verder

Duizenden stappen

Door Vlada | 29 december 2018

Daar liepen ze, Annemieke en haar man. Sinds ze beide op pensioen zijn, zie ik ze eens in het jaar samen in de stad wandelen. We zijn dan iedere keer blij om elkaar weer te ontmoeten. En ik voel mij dankbaar dat ik Annemieke ooit als mijn taallerares en als wijze vrouw tegen ben gekomen. In 2002…

Lees verder

What if our dreams come true

Door Vlada | 31 oktober 2018

Wat zou je doen als jouw dromen uitgekomen waren? Wat zijn jouw dromen? Hoe zien ze eruit en hoe voelen ze voor jou? Als het vanuit de bodem van je hart komt, is het vaak nog niet eens met woorden te beschrijven, hè?. In het hoofd weten we alles en denken (wij zijn er zelfs…

Lees verder

Feiten over de visie

Door Vlada | 7 februari 2018

Iets wat je niet uit je mouw kan schudden. Wel alle pieken en dalen met jouw team doorlopen en ervaren, van vele brainstormsessies en talloze overleggen met ‘een boel doorstrepen en loslaten’ tot veel er bijzetten, met: “Oh ja!” En dan waarschijnlijk later weer aanpassen, want daardoor zag je totaal iets nieuws ontstaan. En… La…

Lees verder

Ongedwongen impressie

Door Vlada | 6 februari 2018

Wat heb ik meer met Stadshagen dan winterzwemmen en bootcampen bij de Milligerplas? In het 2010 werkte ik nauw met een mooi team samen aan de kavelbrochure. Dus heb je de aankoop van jouw huis met deze brochure in handen gemaakt? Dan hoop ik dat onze weergave toen klopte en je nog steeds gelukkig met…

Lees verder

Van pijn naar passie

Door Vlada | 2 november 2017

Inmiddels zou ik ook kunnen zeggen, “Van pijn naar purpose”. Bij de terugblik naar een lange periode van vele ontwikkelingen bracht deze gedachte me naar mijn oude blog uit mei 2016. Ik schreef het toen op mijn bijzondere verblijf in oude bossen van Drenthe. Bedolven onder  zachte klanken en het groen van de natuur en…

Lees verder

Visualiseren & Manifesteren

Door Vlada | 21 september 2017

Visualisatie en manifestatie, manifestatie van dromen, manifestatie van de ware zelf, manifestatie van de nieuwe wereld, manifestatie van de 5e dimensie Blog door Vlada Lisinenko en Bas Kniest Alle betekenisvolle verandering komt uit de verbeelding en werkt haar weg naar buiten. Verbeelding is veel belangrijker dan kennis. – Albert Einstein   Visualiseren en manifesteren is niet…

Lees verder

Vier je vondst!

Door Vlada | 25 april 2017

Het einde van mijn beeld komt in zicht. Mijn ongeduld neemt toe. Ik wil het áf áf áf! Thijs ziet mij ‘stampen’ en brengt me weer terug bij mezelf. ‘Je hebt al veel af, maar neem ook de tijd om te finetunen’… Okééé. Ik schud mijn ongeduld af en ga weer met frisse blik verder.…

Lees verder

Stel het scherp

Door Vlada | 20 april 2017

  Vanaf dat ene moment dat ik op mijn kracht vertrouw, kom ik los. Opeens is er zóveel beweging. In mijn vorige blog zag ik iets ontstaan en nu wil ik wat nu nog wazig is scherpstellen. Hoe scherper ik kan zien waar het heen gaat, hoe groter mijn geloof dat het goed komt. Ik…

Lees verder

De onthulling. 3: Maak het zichtbaar

Door Vlada | 13 april 2017

Beetje bij beetje kom ik dichter bij de schat die de boom verborgen heeft. Vorige week vertelde ik je hoe ik langzaam meer zekerheid kreeg over mijn stappen en steeds dieper in het materiaal durfde te duiken. Geloof bleek het middel tegen de onzekerheid. “Ik geloof dat datgene wat erin zit, niet te verpesten is.…

Lees verder

De onthulling. 2: Beginners mind

Door Vlada | 7 april 2017

In mijn vorige blog over ”de boom” vertelde ik je over de verkenning van het materiaal. Gedreven door de drang iets nieuws boven te halen zette ik mijn eerste onwennige sneden in de schors. Twijfel speelde op… Zou ik hiermee werkelijk iets moois boven halen? Een positieve verandering inzetten? Of zou de boom beschadigd raken…

Lees verder

De onthulling. 1: Verken ‘Het materiaal’

Door Vlada | 31 maart 2017

“Je moet zo snel mogelijk van die schors af komen”, zei Thijs tegen mij. Thijs Kwakernaak is een zeer bijzondere kunstenaar, beeldhouwer. Dit is geen toeval, wel bijzonder dat ik juist hem nu tegen ben gekomen. Hij was ook diegene die gelijk mijn ‘drang’ naar beeldhouwen begreep en ik mocht snel bij zijn les aansluiten.…

Lees verder

Dit is geen boom

Door Vlada | 31 maart 2017

Huh, geen boom? Je denkt misschien dat je wel een boom ziet. Maar als je béter kijkt, zie je een schat in wording… Onthulling en transformatie  Na weken werken met deze boom heb ik haar verborgen schat gevonden (yeah! ) inmiddels is de boom getransformeerd in een beeld. En dat is nog niet alles. Tot mijn verbazing kwam…

Lees verder

Sneeuwpret met een onverwachte wending, deel 2

Door Vlada | 3 maart 2017

De ijsbeer. In deel 1 vertelde ik over de “open setting” en de toepassing daarvan bij de brainstormsessies en bij de vaardigheid van een teamleider. Vandaag laat ik jullie via mijn beer-ervaring weer iets in de praktijk herkennen. Wat gebeurt er als je meerdere tools inzet voor het bereiken van jouw resultaten? Ik zou de…

Lees verder

Sneeuwpret met een onverwachte wending, deel 1

Door Vlada | 28 februari 2017

Als je je creatieve impulsen volgt maak je soms onbewust dingen met een diepe betekenis. Ik ervoer het tijdens het spelen met sneeuw… Ik hoorde zelfs iemand zeggen: “Het is het symbool voor het behoud van de Noordpool”. Verrek! Inderdaad, waarom heb ik geen vos of een konijn gemaakt, maar juist die ene ijsbeer?   Onbewuste creativiteit…

Lees verder
Blog VladaVisuals motiveert naar meer Zelfexpressie

Heb ik jou met mijn verhalen en belevingen kunnen inspireren, neem dan een kijkje in de mogelijkheden hoe ik mijn kennis en ervaring met jou mee kan delen.

Regelmatig organiseer ik verschillende trainingen, masterclasses en begeleid individuele coachingstrajecten. Hoe hoger jouw bewustzijn met de vraagstuk of proces waarmee je bezig bent, hoe sneller en makkelijker het kan transformeren. Je krijgt meer rust en ruimte in je hoofd en meer intuïtieve vermogen, en daar van uit meer inzichten en betere oplossingen.

Zie Coaching en Trainingen voor meer informatie en neem contact met mij op bij meer vragen of een kennismaking.

"Ik motiveer graag via mijn blogs naar meer bewustzijn en Zelfexpressie."

Een bonus-blog ; )

Wellicht lees je mijn berichten en denkt, 'Tja, het is geen perfect Nederlands'. Sinds ik mij meer in de materie van de energie en de hypnose verdiep, maak ik mij zelf daar niet meer druk om! En sterker nog, ik ben dan ook nog onbewust bezig om jou uit de taalhypnose te halen : )

Ondanks dat mijn Nederlandse taal grammaticaal niet perfect is, besteed ik daar altijd veel aandacht in de coaching en trainingen aan. En dat geldt voor iedere taal!

Vaak zijn we verschrikkelijk niet bewust van wat voor woordkeuze we onbewust maken en dan weten niet waarom het soms gaat zoals wij niet gewild hebben. Zelfs als wij tegen onszelf 'praten', bijvoorbeeld, in onze bewuste en onbewuste affirmaties en instellingen die wij onszelf dagelijks geven.

Het zijn altijd meerdere facetten die zich belichten onderweg naar onze ware Zelfexpressie. Alles wat zichtbar en opgemerkt wordt, werkt voor ons door. Door alle lagen heen.

Kijk eens naar het filmpje van een van mijn leraren, Edwin Selij (Hypnose Instituut Nederland).

Blog VladaVisuals motiveert graag naar meer Zelfexpressie.