‘Wat als… wij VLEUGELS hebben’

ademhaling

Een paar dagen voor het laatste opleidingsweekend werd ik ’s nachts wakker en zag een Engel voor me! Niet letterlijk.

In de schemering van de nacht kleurde de uitdrukking ‘DE VLEUGELS UITSLAAN’ ineens een nieuwe betekenis. En dit inzicht deel ik graag met jou! (Hoe spannend ik het er nog steeds af en toe vind, mijn beelden of de openbaringen met de wereld te delen).

‘A-HA! De LONGEN staan dus niet alleen in directe verbinding met de lucht, kracht, ‘de ruimte nemen’, in-spiratie, energie, transformatie, de verbinding tussen de ‘werelden’ enz., maar dus ook met de VORM!’ – flitste door mijn gevoel en verbeelding.

Wij hebben dus Al de VLEUGELS! Wel staan we hier geworteld via ons lichaam volwaardig in het leven.
En mocht het nog niet zo lijken of voelen, kan ieder van ons het ontwikkelen en bereiken. Gewoon om door aan te leren en te oefenen.

VOL-LEDIG ADEMEN en daardoor continu je wortel bereiken en activeren. Dat is dus de diepgang van de bekkenademhaling en de magie van de Methode Beter ademen van Marleen van den Hout. Zo essentieel is dus ons bekken! En dat wetende (of je spiritueel bewust leeft of niet) word je niet zweverig

"Zo essentieel is dus ons bekken!"

Bij het natuurlijk en ‘correct’ te ademen, worden alle organen niet alleen gemasseerd, maar krijgen Alle ruimte om ook de blokkades op te sporen en na te gaan. Wel te verstaan, alle oude spanningen die wij ons heel leven door de onprettige gebeurtenissen en situaties hebben opgeslagen. De weg naar de energiestroom wordt steeds vrijer, wij worden daardoor zelf steeds VRIJER!

Zo geweldig en inspirerend van de medecursisten te horen wat voor fascinerende ervaringen cliënten meegemaakt hebben. Wat al in korte tijd veranderd kon zijn, alleen maar door deze methode in te zetten en dus door PUUR te leren ademen. En gaaf om te zien hoe natuurlijk het met andere methodiek samensmelt.

Ook ik zie wat de volledige adem in de trainingen en in de individuele begeleidingen toevoegt. De visualisatie of hypnose gaan sowieso makkelijker. Je ontspant sneller, je hoofd wordt helderder, je zakt meer in je lijf (wat de basis voor alles is – want tja! Wij zijn niet alleen het hoofd!!)
Ademen, dat doen we toch al. Dus wat als we weten hoe dat bij stress, spanning, vermoeidheid, hoofdpijn enz. enz., maar ook tijdens de meditatie optimaal te gebruiken en toe te passen is?

Hoe zou het zijn als iedereen dit voor zichzelf zou ontdekken?

En dan, als wij, geworteld, de vleugels uitslaan, weten we ook de nesten te weven  Niet letterlijk!  Wel net zo natuurlijk en intuïtief als de vogels, onze, menselijke, uitdagingen in het leven aan te gaan.

Zelf ontdekken wat het is en wat het doet om de levenskwaliteit te verbeteren?

Er is steeds meer toegang tot deze eenvoud:

Marleen geeft steeds vaker haar lezingen (landelijk): https://www.marleenvandenhout.nl/agenda

Ik pas het in al mijn trainingen (basic) en coaching (volledig) toe:

Van Droom Naar Manifestatie

Ontdek je authentieke kracht!

Zelf-expressie training-miniretraite

Er zijn steeds meer ademcoaches die deze methode, aangevuld met hun eigen kracht en specialiteit, beheersen (vanuit onze groep al): Marion Riteco, Marleen Geerts, Niels Scholten, Marc Hiel, Corine de Croes-Vermeulen, Nanette Hagedoorn, Selma Leushuis, Saskia Bast, Vivian van Gorkum.

Sla je vleugels uit en leef, vanuit je kern, gezonder, vrijer en gelukkiger! 🙌😊🙏💚☀️🌱🌺

#blog #vladavisuals #methodebeterademen #volledigleven #vrijheid #vleugels #adem #verbeelding #gezondheid #kracht