Visuals / Beeldreflectie

"Zien. Herkennen. Weergeven"

- Vlada Lisinenko

Aftrap EarthHour Overijssel 2018

Houvast in de startup-, groei-, vernieuwings- en ontwikkeltrajecten, concepten en presentaties - ter bevordering van een procesversnelling

Verslag van de belangrijke sessies (congressen, brainstormsessies etc.) en resultaten - het overzicht | structuurinspiratie

Weergave van je visie, missie, resultaten - infographic | presentatie - samenvatting, het overzicht

Beeldreflector | visuele verslaggever | sneltekenaar | trainer

Digitale visual, Visie op Hanzeland Zwolle

Visie op Hanzeland Zwolle, 1,4x3 m groot, bij BrainZ
Visie op Hanzeland Zwolle, 1,4x3 m groot, bij BrainZ

"Vlada heeft in een kort tijdsbestek een visual van 1,40 x 3,00 meter gemaakt waarin ze met prikkelende beelden de Visie op Hanzeland vertelt. Als opdrachtgever voor het laten maken van de visual heb ik het contact met haar als erg prettig ervaren. Vlada leeft zich goed in, denkt mee, is flexibel en weet op een pakkende manier woorden, sfeer en gevoel om te zetten in beeld. De Vrienden van Hanzeland, de opstellers van de visie, zijn erg tevreden het resultaat.

Ook van overige mensen krijgen we nog regelmatig positieve feedback op de visual."

- Janet Veenstra, gemeente Zwolle

Vlada als Beeldreflector

Ontdek visuals / beeldreflectie

Vlada Lisinenko heeft een jarenlange ervaring met visuals. 'Live', tijdens een sessie, zien mensen hun ideeën op een bord/ papier landen. Bij de brainstorm-activiteiten (wanneer mensen in verschillende groepen werken) houdt zo'n houvast een collectief bij elkaar en bovendien helpt elk idee een nieuwe vorm aan te nemen. Je spiegelt/ reflecteert als het ware op het beeld. Co-creatie op een natuurlijke manier.

Een ander voordeel: je hebt een verslag van je sessie, je ontwikkelingstraject, congres etc. In jouw interne communicatie kunnen mensen op de gemaakte afspraken terug vallen. En bij je externe communicatie vinden deelnemers alle inhoud en al je inspanningen terug in een overzicht. Een digitale uitwerking (vector, voor o.a. je website of druk) is uiteraard strak en aantrekkelijk. Naar wens, kun je alle zelfstandige groepen in een verhaallijn van je presentatie inzetten.

flip-over

Vlada 'live' aan het werk (een versneld filmpje):